|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 100> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... само да си поофкам и да одам да си легнам.
Последниве денови воопшто немам сила било што да правам.... Многу сакам да имам трошка временце па да расчачкам, ама верувај немам сила сега... Дај еднаш добро да се наспијам па ќе маткаме од утре натака... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Сега ми јавија дека починал. Се измачи човекот, срцево ми плачеше кога го гледав. И тешко ми е. Многу добар човек си замина. Нема правда. Нема |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди,
немам контрола врз тоа кој се ќе влезе во мојот живот и ќе ми ја наруши рамнотежата, ама пак затоа имам можност да избирам низ кој прозорец ќе го исфрлам... simple as that. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, многу се смеев, ама до солзи сум се смеела вечерва. Четири жени, со четири чаши вино чудо прават. Толку смешни моменти немаше ни во цела комедија отпосле. Па и кино-салата празна.... а бе за мераци беше вечерта. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг ИДИВИДИ....
порано имаше еден муабет...ако ја спуштиш раката меѓу нозе и наместо две, фатиш четири јајца, тогаш знај дека непријателот е длабоко во твојата позадина.... исскрено, тебе не ти препорачувам во моментов да ја спуштиш раката...оти ќе бидеш непријатно изненаден.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух, што да ти зборам. Денес ме контактираа за интервјуто за работа. Мислев дека сонувам! Допрва ми следи мачењето преку Скајп, се надевам добро ќе се покажам подобро од тие неколку стотици други! Знаеш ли ти мој мил Идивиди, колку е тешко да скоцкаш добро CV? Епа да знаеш дека се измачив за се да ставам во него, а да не биде поголемо од две страни. Некако тесно ми беше! Идивиди, пушти ми среќа
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
претерав мајторе....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi mili i sakan,ama kako mene ostaren i da ne recam zaostanat IDI.. Zosto be ti ne bides vo cekor so vremeto i LP(licnite poraki)ne mi gi prakas na telefonot. Sakas da kazes nemas broj..ma nemoj,ke ti go pisam uste ednas ama ne si zainteresiran da se osovremenis kako komsijata. Pisi mi. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, ништо посебно. Само да ти кажам дека ми е убав денот. Не дека па тебе те интересира. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков и да ми донесе, нема да е како мојот Многу поврзани си бевме, го донесов дури од Франкфурт
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека дедо Мраз ги слушна твоите страдања за чадорчето и оваа година ке ти донеси супер чадор од 50 евра со аларм и сензор на отварање.
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ,
Морав некаде да си го истурам бесот. Па добро бе Идивиди, дали вреди да украдеш чадор? Да, баш така! Ч-А-Д-О-Р!!! Вчера во Веро Центар ми го украдоа чадорот! Чадор од 25 евра. До каде стигнаа луѓево во Скопје, толку ли се расипаа? Во некој мал град дури и ќе ти купат чадор, а не да ти украдат. Толку ли се модернизиравме? И така јас подготвена да кренам паника и да барам да ми се нацрта главниот од обезбедувањето (затоа што можеа да ми украдат и многу повеќе од тоа што не дозволуваат да внесуваме работи од надвор), девојката ми вика, можам да ви понудам само заменски чадор колку да ве заштити од дождов додека стигнете дома. Видов, не видов си прифатив. А ми идеше и полиција да им викнам за кражба на чадор! Идиоти! Се надевам дека тој што го украде чадорот до крај на животот ќе оди накиснат, дека секој следен чадор ќе му се расипе и дека ќе го фати некое куче како Рекс за газ, па нема да може 10 дена да седне. Поголема казна не му посакувам. Ненормални!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги ИдивидиЌу...
утре ме чека колоквиум, а јас чекам некој од колегиве да дај скрипта... скриптата чека да појдам да ја земам, колата чека шајбни за тркалата, тркалата чекаат нови внатрешни гуми за утре на факултет, факултетот ме чека мене... и се така по ред... СИ ЛА СОЛ ФА.... Многу тупав народ се насобрал... ja се теби свиџам, а дал се ти мени свиџаш... Изменето од volkswagen - 06.Ноември.2013 во 11:30 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, кого да изгњавам ако не тебе. Како гостите денеска што ме изгњавија мене. Наместо да си го излежам денот дома, како што си беше убав, дождлив, јас морав да трпам три саата неканети гости. Па и стварно не разбирам зошто ми дојдоа кога госпожата цело време си проверуваше ФБ и си играше некоја фармичка или што-знам-што, а мажот ми кажуваше рецепти за торти. Е па друг пат не ми го троши времето залудно. Оти ќе те оставам кај мене дома да си проверуваш ФБ и да му читаш пораки на Мичо, а јас ќе си излезам некаде на кафе! |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |