IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 62>
Автор
Порака Обратен редослед
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 16:26
Решението на твојот проблем лежи токму во реченицата која сама си ја напишала:
" ние бевме премногу среќни."
значи сте биле среќни во минатото, но повеќе не.
Зарем сметаш дека не заслужуваш повторно да бидеш среќна и да ја побараш својата среќа на друго место?
Погоре пишуваш дека тој е твој сопственикизненадување , зарем сакаш цел свој живот да бидеш нечија сопственост? Кога тогаш сопственикот ќе те "угуши",  затоа мој совет бегај додека е порано.
Не знам како досега си можела да издржиш со него, како не те гуши? Па тој те контролира и тебе и твојот живот.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 15:47
Ostavi go na vreme, da ne bide kasno posle...да
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 13:17

Мислам дека последна шанса е да отидете во некое советувалиште или на психолог (психијатар)... Ако тоа не успее, остави го, ќе си имаш цел живот проблеми. среќа

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 13:16
раскинувај подитно со тој човек .Не можам да сватам како после сето тоа што ни го кажаш му даваш наредниот шанс изненадување
Кон врв
karenxxx Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Февруари.2012
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karenxxx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 13:10
Ви благодарам за советите, јасно ми беше што ќе кажете. И јас тоа би го рекла.

Изменето од karenxxx - 03.Февруари.2012 во 16:49
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2012 во 22:34

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 22:58
Најважно е вистинската љубов да ја изговориш со молчењето, да ја почувствуваш со насмевката, да ја покажеш со погледот, да ја допреш со срцето.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 14:13
Нема пишано правило за пуштање. Само израз на својата личност, на она што сме. И не е точно дека се палат на пари. На личност се палат.
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
merrow Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Декември.2011
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај merrow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2011 во 23:51
Originally posted by blizard blizard напиша:

Hmm pa vaka jas sum interaktiven kreativen decko koj gleda od dobrata strana na site raboti.. ama imam edna maana ne znam kakoa da ja narecam dali maana ili ne znam kako.. Epa da pocnam.
Mozebi za movie godini bi bilo sram ova no sakam da znam kakvio muabeti treba da se pravat na prv sostanok so devojka Kazete mi konkretni temi jas ednostavno se sramam i ne znam kako da pocnam... ako sakasm da mu se pustam na devojka so treba da kazvuvam toa me maci mene :// HELP!!

мОЈ совет биди искулиран ама биди и свој. Од женска гледана точка ти велам, многу пази на тоа да не се преправаш. Понатаму, за муабет пример прашај ја за нејзини активности, кај излегува и слично, ако имате заеднички теми и хобија разговарај за тоа. Битно е да се почне , потота понатаму сам ке си тече конверзејшнот :)
If you sh*t bout me.. Im gonna make you eat your sh*t bout me!!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 22:07
Originally posted by blizard blizard напиша:

devojkata ja znam samo onaka od fb i znam samo ona osnovnite raboti... kolkava e kaj uci so uci... No kako da znam sto saka taa kako da otkrijam toa me maci mene ://

Па во муабет, како инаку

Релаксирано

Помисли што сакаш тебе да те прашаат, тоа и прашај.
Се што не би сакал да те прашаат, избегнувајнамигнување
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 20:23
sho ima da i prais muabet...

kazi i direktno : Zenska ti mi svigjas, daj mi...
Incredible Blue
Кон врв
blizard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Декември.2011
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blizard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 20:04
devojkata ja znam samo onaka od fb i znam samo ona osnovnite raboti... kolkava e kaj uci so uci... No kako da znam sto saka taa kako da otkrijam toa me maci mene ://
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 07:06
Ахам, најдов. Ако е точно 19 години.

Дај и некој комплимент, почнете со општи теми .. нешто од секојдневието. Од кај да знам за што се интересираш и што следиш. biggrin
Можете да продолжите со некој муабет за музика, филм...што сака да гледа, слуша...juhuuu

Тууу, немаш ништо немаш пишаноsljac. Дали ја знаеш девојката или допрва треба да испиташ се за неа:hekla:
Во секој случај, остави разговорот да тече без некои посериозни теми. Немој да наметнуваш муабет што е далеку од темата на која моментално зборитеnowink, гледај што и привлекува внимание и задржи се на тие теми

Се чувствувам како психијатарdeda
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 06:56
Па сега, да кажеше колку години имаш за да не барамзбунетост

Не можеш да имаш ист муабет со некоја 16 год девојка и со некоја 25 годсреќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,672 секунди.