![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 62> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Решението на твојот проблем лежи токму во реченицата која сама си ја напишала:
" ние бевме премногу среќни." значи сте биле среќни во минатото, но повеќе не. Зарем сметаш дека не заслужуваш повторно да бидеш среќна и да ја побараш својата среќа на друго место? Погоре пишуваш дека тој е твој сопственик ![]() Не знам како досега си можела да издржиш со него, како не те гуши? Па тој те контролира и тебе и твојот живот. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ostavi go na vreme, da ne bide kasno posle...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Мислам дека последна шанса е да отидете во некое советувалиште или на психолог (психијатар)... Ако тоа не успее, остави го, ќе си имаш цел живот проблеми. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
раскинувај подитно со тој човек .Не можам да сватам како после сето тоа што ни го кажаш му даваш наредниот шанс
![]() |
|
![]() |
|
karenxxx ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ви благодарам за советите, јасно ми беше што ќе кажете. И јас тоа би го рекла.
Изменето од karenxxx - 03.Февруари.2012 во 16:49 |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Најважно е вистинската љубов да ја изговориш со молчењето, да ја почувствуваш со насмевката, да ја покажеш со погледот, да ја допреш со срцето.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Нема пишано правило за пуштање. Само израз на својата личност, на она што сме. И не е точно дека се палат на пари. На личност се палат.
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
merrow ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
мОЈ совет биди искулиран ама биди и свој. Од женска гледана точка ти велам, многу пази на тоа да не се преправаш. Понатаму, за муабет пример прашај ја за нејзини активности, кај излегува и слично, ако имате заеднички теми и хобија разговарај за тоа. Битно е да се почне , потота понатаму сам ке си тече конверзејшнот :) |
|
If you sh*t bout me.. Im gonna make you eat your sh*t bout me!!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Па во муабет, како инаку Релаксирано Помисли што сакаш тебе да те прашаат, тоа и прашај. Се што не би сакал да те прашаат, избегнувај
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
sho ima da i prais muabet...
kazi i direktno : Zenska ti mi svigjas, daj mi... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
blizard ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
devojkata ja znam samo onaka od fb i znam samo ona osnovnite raboti... kolkava e kaj uci so uci... No kako da znam sto saka taa kako da otkrijam toa me maci mene ://
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ахам, најдов. Ако е точно 19 години.
Дај и некој комплимент, почнете со општи теми .. нешто од секојдневието. Од кај да знам за што се интересираш и што следиш. ![]() Во секој случај, остави разговорот да тече без некои посериозни теми. Немој да наметнуваш муабет што е далеку од темата на која моментално зборите ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Па сега, да кажеше колку години имаш за да не барам
![]() Не можеш да имаш ист муабет со некоја 16 год девојка и со некоја 25 год
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |