|
Бања- када или туш кабина? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa navistina mi se dopagja ...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi imala pogolema banja, bi sakala da postavime stilska kada, koja shto zafakja povekje prostor, no barem ne e jacuzzi.
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo domot se reshivme da postavime jacuzzi kada koja sto e navistina teshka za odrzuvanje. Skoro ista e kako ovaa na slikata.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam sini banji
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бања по мерка на децата
За да се направи забавна и сигурна бања за децата, едноставно треба при уредувањето да се обрне внимание на некои основни принципи. Еве неколку совети како да го постигнете ова: • За да зачувате некои работи надвор од дофат на детето, ставете заштитни брави на орманчињата; • Внимавајте околу кадата и мијалникот да нема остри ивици; • За да капењето биде побезбедно, одберете када со заоблени ивици која ќе може децата со своите мали раце цврсто да ја фатат при влегувањето и излегувањето; • На ѕидот поставете дршка за која децата ќе може да се држат додека стојат, а на дното од кадата поставете гумена простирка која ќе го спречи лизгањето; • Изберете под во бањата којшто не е лизгав; • Да се измијат забите или рацете за децата може да биде тешко, доколку чешмата е тешко достапна. Набавете степеници кои ќе бидат цврсти, кои нема да може да се превртат и кои по потреба ќе може да се поместат. Ова ќе ги поттикне децата самостојно наутро и навечер да се измијат. • Поради студената бања децата ќе се противат на капењето. Топлината, миризливите пешкири и играчките ќе помогнат да се совлада стравот од капењето; • Одберете под во бањата на кого нема да му пречи истурена вода, но ќе биде доволно мек и топол за да може децата по него да чекорат боси; • За да капењето биде позабавно, дозволете им на децата, со ваша помош, да ги декорираат плочките околу кадата со налепници. Така, бањата станува многу поинтересна за нив. • Набавете играчки кои ќе го направат среќни вашето дете при капењето. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,...me mrzida ja smenam kadava,...mi sk*rchi vekje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |