|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Автор | |
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako zborime za germanija ne e bas se tolku sjajno ni tamu cekaj samo neka se nakotat turcite i komsiive nasi .kolku dzamii imase vo germanija pred samo 15 godini kolku ima denes?
|
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do brmm .stvarno se potrudi da i objasnis nekoi raboti na t.n. viktorija."devojkava ocigledno se ima pokondureno od neodamna i misli deka ima pravo da dava nekoi izjavi bez da gi misli.ako ne e po poteklo od makedonija neznam zosto tolku bila zasegnata so toa kako se zivee vo makedonija a informacii ima od nekoj "makedonec" koj izlegol nadvor od makedonija i misli deka ozboruvajci ja svojata zemja ce se napravi bogat.a ako "viktorija"e makedonka togas ima edna edna ednostavna izreka za nea "si gi fatila parite".bidi ona sto si nie sme makedonci so eu ili bez nea pak burek , i chorba ce jademe.i skopsko ce pieme.
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факти срц факти... + Германија не е европа, Германија си е Германија..... то је ништо повеќе, а зборувавме за Еу колку што знам, јас барем знам...ама ти мешас баби жаби и + некој црв ставаш. Али ме измори објаснувајќи со твоето несваќање, такада имаш едно поздравче од мене....
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Замисли колку не респектира цел свет..за една МК мала никаква се водат 300 политики во светот, се прават војни на балканот...Размисли колку вредиме за другите од тука, и што значи респект. 2.Чистоќа хахха, кога Холандија Грција и уште некој понечисти земји ќе бидат почисти од МК тогаш може за ова да разговараме....ама смешно е 3 АААА да за рекла казала Европјаните прават анкети хаха и ова е смешно (no coment ) just ( да ти укажам на твоето "Големограѓанство"што исфрла овакви реченици. 4. За работа точно дека во Мк не се работи многу, но тоа се други фактори политички кој верувам не ги разбираш, а дека се сака да се работи се сака.. Да редам 5 то ?... ај уште нешто.. Еу е толку крефка, што ако прими уште една тура на држави за членки и не знаат дали ќе опстане а дали ќе се растури....Еден хаос у франција и целата се здрма, кај нас тенкови пукаа па ништо... ууууу ама Еу ќе имаме... хахаха Ај не редам уште зш ќе те замислам многу, ќе се вратиш у МК , после ја крив |
|
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Catalunya!!!!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mlada si uste za zaminuvanje sama tamu... za sega edinstven nacin za da zamines vo canada so 15 god ti e ako imas nekoj rodnina tamu, pa toj da te posvoi sfakas?? razmisli za toa ako imas sepak nekogo tamu... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred nekoe vreme vidov clen od Avstralija.... bi zamolila nekoj koj zivee vo Avstralija da me kontaktira na LP imam prashanje do nego/nea...
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe so da se trudam....uste imam samo 15 godini....taka da...kolku i da se trudam....:/ aliii se raasprasuvam za sekoja moznost.... a ti Ghost so prajs? daj aj pomagaj..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a Alekta, dali se trudis ti da zamines vo Canada? Ili samo onaka si imas ogromna zelba??? |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da sum vo kanadaaaaa!!!! i eden den kje sum! i na temava kje vi pisam od tamu!!!!:PPP
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site vo mkd gi pozdravuvas? pa ondak cim sum u mkd i jas moram da ti kazam fala pozdrav i do tebe
|
|
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da i odgovoram na maja na prasanjeto.
Normalno e deka sakame da doagame vo Makedonija deka tamu ni se korenite i nie nikogas nema da bideme nisto drugo tuku Makedonci.kako sto rekle starite krvta voda ne biduva. vo Makedonija mene mi smeta ne-kulturata i toa sto ne e cisto.A osobeno me nervira neorganiziranosta na kulturno-zabavniot zivot. mi smeta toa sto koga ke dojdeme vo MK ni vikaat :"eve dojdoa Germancite", a vo Germanija sme4 sekogas stranci i nisto drugo.
pozdrav na site vo makedonija
|
|
was ist los?
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu i ajvar li kako naracka???? Epa ke mora da pocekate zaso ajvarot momentalo se mesa u serpa |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |