|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 113> |
Автор | |
БојанаК
Нов член Регистриран: 22.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја има некој раскажано лектирата Александар Македонски од Плутарх? Помогнете ми , фала :)
|
|
filipjanevski
Нов член Регистриран: 15.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба писмен состав на тема „Тајниот разговор со мојот дневник“ за утре... Ако имате некоја идеја ве молам пишете...
|
|
aneta_gvg
Нов член Регистриран: 14.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam ako nekoj moze da mi napise sostav na tema:
1. znacenjeto na prosvetitelstvoto vo makedonskata literatura 2. moralnite i verskite pouki na Joakim Krcovski i kiril pejcinovik |
|
belieber69
Нов член Регистриран: 11.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav na tema opis na lik od procitana tvorba za utre
|
|
Lonely girl23
Нов член Регистриран: 11.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav na tema "Смеата го подмладува човекот, а тагата остарува" i "Живеј го животот во смеа, а не во тага"...... I ako moze do vecer da napisete koj ima
|
|
Lonely girl23
Нов член Регистриран: 11.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo mi treba sostav na tema "Живеј го животот во смеа, а не во тага" i uste eden na tema "Смеата го подмладува човекот, а тагата остарува" mi trebaat za pismena rabota za utre..... I ako moze do vecer koj ima da pise....
Изменето од Lonely girl23 - 11.Мај.2014 во 11:56 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах децо децо...
Убаво рекле човек учи додека е жив. Јас сега разбирам кога постарите велеа... Годините да ви ги имам мрзата да ви ја немам. |
|
Leo123
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе може ли состав за писмена работа по Македонсли јазик?
Темата е : Опис на лик од лектира. Само од лектирите: Втора смена , Големи и мали , Улавите Години , Оливер Твист. Сите што се за VII одд деветолетка. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД И ВЕ МОЛАМ ДА ПОБРЗАТЕ БИДЕЈЌИ МИ ТРЕБА ЗА ВО ПОНЕДЕЛНИК !!! |
|
Leo123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПИСМЕНА РАБОТА ПО МАКЕДОСНИ ЈАЗИК
Ќе може ли состав за писмена работа по Македонсли јазик? Темата е : Опис на лик од лектира. Само од лектирите: Втора смена , Големи и мали , Улавите Години , Оливер Твист. Сите што се за VII одд деветолетка. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД И ВЕ МОЛАМ ДА ПОБРЗАТЕ БИДЕЈЌИ МИ ТРЕБА ЗА ВО ПОНЕДЕЛНИК !!! |
|
stefan1997
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинте што сметам дали некој може да ми помогне за писмени работа на темите(за утре ми требаат)
1.Моќта на парите во битовата драма 2.Социјалните елементи во поезијата на Рацин и Неделковски Благодарам однапред |
|
Leo123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за писмена работа по Македонски јазик.
Темата е : Опис на лик од лектира Само ликови од лектирите : Големи и Мали , Втората смена , Оливер Твист и Улавите Години. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се потрудиш да прелисташ назад на темава, скоро сигурна сум дека ќе најдеш нешто на таа тема ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
i.vlatko
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI treba za vecer bidejki pravam utre....
|
|
i.vlatko
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba sostav po makedonski jazik za pe4albarstvo (pecalbarstvo) ve molam ako nekoj znae da mi kaze (se raboti za pismena rabota) vi blagodaram
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |