|
Секс - како вие гледате на него? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 36> |
Автор | ||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам ѓерѓ 100% со тебе!
О.К. де, мислев Ѓорѓија! Изменето од spiros - 14.Декември.2008 во 02:01 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија, детето и жената на првиот за кого зборуваме се потполно здрави, но братот негов роден има во овој момент големи проблеми со својата болна жена и ќеркичка. Сигурно дека е наша должност да спречиме зло, но да се обвини некого за нешто што не го сторил е исто многу големо зло! Човекот дојде и ме замоли за чаре, марија! Кога би бил 100% педофил, би праел и би траел. Разбираш? |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Georgija Kastriot
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро сега немора да значи дека е 100% педофил,и треба да се запали на клада ама,човекот прави грешка ако воопшто размислува да ги...задоволи желбите на младото чупе.
Е сега ако тој почне да крстосува низ градот и да бара такви девојчиња,веќе тогаш можиме да речиме,овај скроз избегал држтего. Јас се согласувам со тебе дека педофилијата е психичка болест,и скоро непоправлива,и дека луѓе како педофилите треба да добијат доживотен затвор или престој меѓу 4 зида со меки перничиња. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За зоофилот од 2 поста погоре, имаше еден случај во Србија неможам да го најдам на интернет, за еден селанец што се скарал со соседот-за овцата Ангела, двајцата биле вљубени во неа.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Болеста кај ќерка му и жена му може да се излечи-можеби, ама неговата глава тешко. А наша задача како христијани, верувај е и да спречиме зло.
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија е во право,како што сега прочитав,човекот веќе РАЗМИСЛУВА како да постапи,и самото тоа е опасно.Во таков случај нема размислување.Чупето има 12 години.Нема тука што да се размислува,треба некако да им се речи на родителите да си го приберат со време,оти после има ломој да се прај,и то само за 2-3 години.
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тоа е можно Марија и тоа е можно. Човекот најотворено ми се исповеда а со тоа ми даде и мене одговорност! Интересна работа. Тој незборува со неговиот роден брат, кој баш оваа недела (понеделник или вторник) дојде кај мене на врата пак со еден друг проблем, кој исто така почнува да ме загрижува. Се работи за тешка болест кај 5 годишната ќеркичка и кај женаму, која е и поради тоа хоспитализирана. БОГ да е секому на помош! Но и ние треба да му се отвориме на БОГА како Негови алати и да го “сториме“ (Тој преку нас) исправното АМИН Изменето од spiros - 14.Декември.2008 во 01:20 |
||
||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Твое е да го советуваш,негово е дали ќе слуша. |
||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ja se tuj slazem. |
||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја работа треба да се испита. Прво, дали навистина таа 12 годишна девојка (КОЈА Е ДЕТЕ, Алооооо) го провоцира, или, тоа неговата фантазија работи зашто ОН така сака? Да, друго е Афганистан, или слична земја каде по шериите е сосем нормално и во 12 год. девојќче да се гледа сексуален потенцијал, но овде тоа е непоимливо.
Проблемот е во него. Тој е потенцијален педофил и да сум на твое место би го пријавила некаде за да го имаат на увид.
|
||
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да златна сестричке, тоа и му велам! Но тој ме моли за помош бидејќи штотоку постанатата девојка е таа што отворено го провоцира и бара од него нешто. Кога би бил в авганистан можеби и не би ме прашувал за совет но неговата мака е што тој гори помеѓу два огна! Едниот е совеста и власта а другиот е неговото грешно тело! Човекот е на многу голема мака. А го ценам и имам (релативна) доверба во него, зошто директно го отвори срцето и ми кажа за неговите внатрешни борби. |
||
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спирос, убаво ти вели Кастриот. Со други зборови, ќе го советуваш христијански како што е ред, ќе му збориш, сведочиш, ќе се молиш....
Ете тоа ќе му кажеш, ако треба и на други ќе кажеш што се крие во тој човек па да се на штрек сите!!! Понмекогаш заради немарност ваква се случуваат некои работи.
Ако треба и в полиција ќе го кажеш, да го имаат на увид!!!
|
||
|
||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da si go priberi kuceto v kukjicka,to trebase da mu recis. |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |