|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 40> |
Автор | |
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama tebe sepak poveke te razbiram za razlika od germanskiot poet i koga ke nacekam gi citam (stvarno izvini nemav namera da ti se mesam vo privatnosta so moeto prasanje)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ДА САКАШ
И ДА САКАШ ДА СИ САКАН Е ЧОВЕЧКИ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ
ЈАС САКАМ СЕ СТО ЧОВЕКОТ ГО ПРАВИ ЧОВЕК ПРЕКРАСНО НЕСОВРШЕН НИКАКО ГРЕШЕН, ТОА Е ГЛУПА КВАЛИФИКАЦИЈА |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e iako sivive kelii mi rabotat so namalen kapacitet vo momentov .Primetiv sakas poezija, filozofija neli?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8361&PN=214
Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 02:22 |
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa ajde kazi ja ili barem parafraziraj(ako razberam nesto)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако уживаш посети ги индивидуи има таму една песна од еден германски поет кој точни кажува што е љубов во стихови подобра дефиниција никој никогаш нема да смисли |
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo kazano samo jas neznam bas taka poetski da se izrazuvam pa zatoa ete ke uzivam vo tugite dela
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеш да сакаш сто сакаш
за да сакаш трема момент и хемија да те сакат треба исто така никој не посакал да сака просто се случува |
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ednoto i drugoto se prekrasni cuvstva od koi ni se ispolnuva dusata bez razlika dali nekoj go priznava toa ili ne,toa e kopnez na secija dusa pa i na mojata
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako si sakan,a ne sakas zaludno go trosis vremeto...i svoeto i tugjoto
|
|
Mileman
Група Регистриран: 12.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bidam sakan
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
cuculga
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nebaram premnogu ..sakam da me saka samo onoj kogo jas go sakam
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |