![]() |
|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Автор | ||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ok kazuvam otvoreno! Nemam muda za ova ! ![]() |
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Jas samo cekam odgovor da dade onoj na koj mu e postaveno prasanjeto....
![]() Изменето од Templarius - 23.Март.2008 во 15:14 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Ovoj muabet ke stane najdobrata spontana shega sto bilo koga izlegla od forumov!
![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ќе ми одговориш или не? Јас сакам да зборувам со мажи кои не заобиколуваат-во ништо. Ако си кадар да ми одговориш, tfaddl, ако не, кажи отворено.
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
|
Aj sega izlezi na kraj so zena... ![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
khaleefah, ne ja meshaj sestra Aisha vo seto ova... rabotava ke stane epten turli-tava...
![]() Изменето од Messenger - 23.Март.2008 во 15:12 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Калифе, не сакам Ајша да ми одговори-очекувам одговор од тебе. Што е тука страшно?
![]() Изменето од maria_magdalena - 23.Март.2008 во 15:09 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Cekaj Mesut.... Nekoi mnogu bavno razmisluvaat ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Од што се плашиш?
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
C'mon Templarius... Ajde jasno mi e zoshto maria ne razbra, sepak zhenite ne razmisluvaat po istiot terk kako i mazhite, ama ti da ne razbresh?
Ili mozhebi se pravish deka ne razbirash za da go prepotuvash khaleefah tuka vo obid da objasni na zhena sto mislat mazhite koga ke rechat deka niviot najsvet obichaj e seksot... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Nisto... Ke cekam jas Aisha da dojde
![]() Ne se mesham ja vo zenski muabeti ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Што имам јас Месинџер да го прашувам. Ти го потегна тоа прашање и си нагази на ежот. Биди џентлмен-играј до крај.
|
||
|
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
ili neznaes ![]() |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |