IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 177178179180181 240>
Автор
Порака Обратен редослед
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 09:58
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...

"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE...лутина

"KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"...изненадување

газење%20од%20смеење

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:11

Hodaju dva pimpeka ulicom i vide k*rton:
- "Vidi!!! Casper!"

zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:10

Kako pandur peca? ... Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 02:21
...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...

"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE...лутина

"KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"...изненадување

газење%20од%20смеење
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:07
sto e toa:      dolgo e 15sm. i zenite najmogu go sakaat vo raka?

pogledni dolu!

ne,ovde biseru!намигнување

(maku podole)

banknota od 100 evra!!!голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 06:26

Ulazi neki covjek u restoran, kad ono tamo sami penzioneri. Jos sa vrata covjek povika:
- "Zdravo lavovi!"
Svi sute. On ponovo viknu:
- "Zdravo lavovi!", ali sad glasnije. Kad vidje da penzioneri jos uvijek sute covjek se iz sveg glasa prodera:
- "ZDRAVO LAVOVI!"
Na to mu jedan stari dedo odgovori:
- "Sta se bolan deres, nismo mi lavovi".
A covjek:
- "Kako niste kad svaki dan jedan od vas rikne?"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 07:08

Znate od kada je crnogorac lenj ?

Od kada mu je Bosanac rekao " Sedi bolan da ti objasnim"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 06:34

Sreten se vraća sa godišnjeg odmora. Carinik ga upita:
- "Cigarete, alkohol, kafa..."
- "Hvala, nije potrebno. Puni su mi koferi!", odgovori mu Sreten.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 06:33

- Sta je brak?

- Brak je lutrija u kojoj muskarac stavlja na kocku svoju slobodu, a zena svoju srecu!

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 03:03
kako se vikaat ivica i marica na angliski?
EDGE and THE POLICE VAN
Кон врв
jasmina* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasmina* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:01
Originally posted by LAV LAV напиша:

Отишол Цветко на часови по падобранство. Скока Цветко од авион, ја тегне рачката, а падобранов не се отвара, и плеснува на земја....- Ебате падобранот ебате, очи ќе си истерам !!!

SRCE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 15:01

- "Kilogram limuna molim."
- "Hocete li vrecicu?"
- "Ne treba. Sutirat cu ih do kuce."

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 15:00

Čovjek na samrti kaže doktoru:
- "Molim vas napišite da sam umro od SIDE!"
- "Zašto?"
- "Tako da mi niko ne jebe ženu, a oni koji su je već jabali da umru od straha."

."

Изменето од Josefina_m - 23.Декември.2007 во 15:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 14:59

Majka primeti neke cudne bele mrlje sinu na pantalonama i upita ga odakle su te mrlje. Sin se zbuni, pocne da muca i kaze majci:
- "To je kada sam jeo sladoled, pa kapnulo..."
Na to otac iz prikrajka posavetuje sina:
- "Drugi put kad jedes sladoled, skini pantalone."

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 177178179180181 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.