![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 240> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
Hodaju dva pimpeka ulicom i vide k*rton: |
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
Kako pandur peca? ... Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale. |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...
"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE... ![]() "KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
sto e toa: dolgo e 15sm. i zenite najmogu go sakaat vo raka?
pogledni dolu!
ne,ovde biseru!
![]() (maku podole)
banknota od 100 evra!!!
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
|
Ulazi neki covjek u restoran, kad ono tamo sami penzioneri. Jos sa vrata covjek povika: |
||
|
||
![]() |
||
|
Znate od kada je crnogorac lenj ? Od kada mu je Bosanac rekao " Sedi bolan da ti objasnim" |
||
|
||
![]() |
||
|
Sreten se vraća sa godišnjeg odmora. Carinik ga upita: |
||
|
||
![]() |
||
|
- Sta je brak? |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
kako se vikaat ivica i marica na angliski?
EDGE and THE POLICE VAN ![]() |
||
![]() |
||
jasmina* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
- "Kilogram limuna molim." |
||
|
||
![]() |
||
|
Изменето од Josefina_m - 23.Декември.2007 во 15:02 |
||
|
||
![]() |
||
|
Majka primeti neke cudne bele mrlje sinu na pantalonama i upita ga odakle su te mrlje. Sin se zbuni, pocne da muca i kaze majci: |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |