|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на машките секогаш им трае кратко.... Јас незнам некое машко што му
требало долго време да заборави девојка и да пати по неа.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ednas mi se desilo....i na pocetok beshe losho, ama srekja na moite drugari.... da ne bea oni kje traese podolgo. Fala im. Zaboravanjeto traeshe epten kratko!
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми се случуваат такви работи (секакви глупости на емотивен план што ми го реметат мирот), обично и' се посвтувам на некоја работа којашто целосно ќе ми го окупира времето, за да не можам да чувствувам...
Обично добро ми успева... По извесно време (од 2-3 месеци) веќе не е ни важно... |
|
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,ama i pokraj to so ti se trudis da go zaborajs toj e postojano pokraj tebe,a ti ne mozes da stavis kraj na seto toa,zelbata e pregolema i pokraj toa sto znajs deka toj/taa nema utre da bide pokraj tebe?
|
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ja zaboravis ..tesko ..osobeno ako ti znacela tolku mnogu...mozes da probas da ja izbegnuvas ....da se drzis na distanca od nea....zaborav ne postoi...osobeno koga se vo prasanja licni iskustva....postoi zaborav samo na informacii...a licno iskustvo ne...cicko Pavlov biologot taka kazuva bez razlika sto sme racionalni sustestva iskustvoto e sepak prirodna rabota ...svesno nesto e da ja izbegnuvas taa licnost...izbegnuvanjeto veruvaj ne e strav da se soocis so nego ...tuku da se soocis so sebe..podocna se ke ti bide polesno
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e seedno ama ne e i krajot na svetot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNOSTAVNO. SAMOTO RAZOCARUVANJE SPONTANO BI ME DOVELO DO SITUACIJA DA NE SE ZAMARAM POVEKE SO OSOBATA STO JA IZNEVERILA MOJATA DOVERBA. NAJLOSO E KOGA COVEK KE IZGUBI DOVERBA VO NEKOGO, TOGAS SETO ONA STO BILO OK VO TAA VRSKA PREMINUVA VO PREZIR, A AKO NEKOGO PREZIRAM ILI ME PREZIRAAT, TOGAS NEMA LOGIKA ZOSTO BI SE SEKAVALA NA TAA OSOBA KOJA POVEKE NE MI E DRAGA. TOA IDE AVTOMATSKI, NENAMERNO, SAMATA PSIHA NA COVEKOT SI GI REZONIRA PREDMETITE I GI SMESTUVA ONAMU KADE STO IM E MESTOTO. BAREM KAJ MENE TOA TAKA FUNKCIONIRA
|
|
DIJANA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто да ја заборавиш личноста???
Емка, па со тоа би се заборавила самата себе си, би ги заборавила минутите, деновите времето поминато кога ти си мислела и била со него... Не се заборава така нешто како што е дел од животот... И да се надеваш нема да заборавиш, кога тогаш со текот на времето ќе помислиш на таа особа, нормално со помала болка, но ке се насмееш и ке кажеш да срце беше убаво ни беше, или немрштиш и одма поминеш со мислите на позитива.. Доколку таа особа ти ветила нешто, тогаш треба да си го потсетиш без разлиак какви се односите со вас двајца..Ветување е ветување и да не се исполни треба да се расчистат работите и кажат има ли простор или нема.. Затоа што повеќе ќе те прати ветувањето него личноста која е врзана со тоа ветување.. |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Времето лечи се.... Само потруди се да не мислиш многу на тоа.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kko mozeme da zaboravime na nekoja licnost sto ni9 bila se?!Samo ako najdeme nekoja druga licnost sto lici na nea!!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mnogu pamtam raboti koi ne se vazni i retko zaboravam, velam ko ke umram ko ke mi napraet autopsija mozokov ke mi e pogolem od onoj na anstajn i od slonojne:)
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |