IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 33>
Автор
Порака Обратен редослед
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 19:58
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

најдебилни се4 нормално рекламите за детергентина пример ако се сеќавате на онаа за еден омекнувач ситуација, полици полни со едниот ист омекнувач (кој нормално го рекламираат), стои жена и се мисли, а од друга страна се избацува друга жена и вика: - Извинете, гледам дека сте неодлучни газење%20од%20смеење
IZVINITE GLEDAM DA STE NEODLUCNI VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI HAHAHHA NA HRVATSKATA NOVA TV E TAA REKLAMA :D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 15:02
taa so prasokot na kerka mi i ostavam polovina od ova i ona   poso bea polovicno isprani huhuhuhuhuh=sh*t
a koa ke ja vidam taa staricana so se izbacue u sekoja reklama za prasakon mi se losi a baska 90% od reklamite se za nigde
Кон врв
samir_sneijder Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мадридиста

Регистриран: 24.Јули.2008
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samir_sneijder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 19:01
највише ми се свиѓа рекламата на Мерцедес за новата це класа
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 00:22
Na PEPSI reklamite najmnogu mi se svigaat.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 14:22
.. site reklami so mali deca mi se ubavi... i stalno me smeat...srcinja se... onie so pelenine... 
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 14:00
Originally posted by dark dark напиша:

novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama

aaaa da, dobra eголема%20насмевка

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 22:17
novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama
faster then light :D
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 12:35
Топ реклама, ѓубре сок.

Тони зен feat. Бисера и Бојана

Уживаме со МК кола

Биди кул, биди свеж, пробај МК кола,
испиј ја до крај не ја оставај до пола.
Ефтино, а (не)квалитетно, не е проблем за пари,
сите можат да ја пијат, и млади и стари.
Од Скопје, до Велес, Битола и Штип,
и во другите градови секаде е летен хит.
На сите страни, како МК кола нема друга,
се ладиме на плажа во Охрид и Струга.
Не е ФИРОМ, не е Горна, не е ниту долна,
Македонија репрезент МК кола.

Во секој случај сокот е ѓубрееее
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 20:40
најдебилни се4 нормално рекламите за детергенти
на пример ако се сеќавате на онаа за еден омекнувач
ситуација, полици полни со едниот ист омекнувач (кој нормално го рекламираат), стои жена и се мисли, а од друга страна се избацува друга жена и вика:
- Извинете, гледам дека сте неодлучни газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 20:31
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

NOVOGOGISNA REKLAMA NA KOKA KOLA SO KAMIONOT I CELIOT AMBIENT E PREKRASEN...PRAZNICI SE BLIZAT....PRAZNICI SE BLIZAT...
истото ми падна на ум, ама таа рок верзијата на песната јингл белс мислам дека беше
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 18:55
mi se dopagjaat reklamite na DOVE

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
samir_sneijder Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мадридиста

Регистриран: 24.Јули.2008
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samir_sneijder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 12:26
пелени   slep & play
таа шо пее да ја убијам
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 09:52
Хотел “Епинал“ во Битола
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 08:01
rama mardgarin...ima i drugi..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.