|
Влез во НАТО и ЕУ како Северна Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман бре Е-миле...што се ми изнакажа сега и овде... ИСТ си и како едикој си.....дојдени овде .....из-парадајз регион... |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли која е причината да не просперира Македонија денес ? Вашиот инает .Дури да се викате Тунгузија вие за сиот свет ќе си останете како Македонија и Македонци , ама не сакате тоа да го разберете . Епа тогаш сега патете .Сами сте си криви .
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без промена нема да има парадајз во Македонија , Новаче
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патем кажано ....и јас имам предлог-одговор (како) за тебе нарачан..АМА... Само ....ако ме замолиш нели?. И (само) тогаш ....ќе си го добиеш... Изменето од novace - 13.Јули.2013 во 12:25 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горна или Скопје ќе ви биде новото име . Подобро прифатете Горна , оти Скопје ќе се мисли само на престолнината и останатите градови ќе идат во миманса . Инаку и јас имам предлог за името ви ама нема да го кажам ако не ме замолите
|
|
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ali Ahmeti ke ispadni pogolem heroj i od Grujo.....
Mu se sprotistavi na Blgarite za neresavanje na imeto,odnosno Bugarite rekoja deka ne ceka istoto od nivna strana za vlezot vo Eu Ama,Ali mu rece da ne se mesat i da ne gi lazi pametot da glasale protiv nasiot vlez vo EU. E sega bas me interesira so ke kazi Grujo |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остана чиста УДБА и ЕГЕЈСКИОТ СОЈ,со Б,лгарските Македонци,вечерва слават во нивниот Музеј.Ако не ми верувате видето им го Грбот на партијата (на штит Жолт лав на Црвена основа- со круничка).Ај сега видете го Грбот на Бугарската држава и на Крај прочитајте ја Стематографијата на Христофор Жефарович и видете нешто Интересно. На здравје. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe bugar li e,siptar li e,ili srbin ubo si kazva:"признахме ве за незавсни ке ви признаем и за зависни"
Znaci ne e..t kako so saket site vo Evropa oti ni se turnati gakite..... Kaj se sega makedonskite spiuni da kazet za kogo ke rabotat.......Lubco go nema,branko go nema,fure go nema.....sega ostana ili-ili |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, што ти е бугар... Целиот европејски сојуз му е на расположение да работи, ама него повече му се исплати да виси на форум. Туку, да не си ти македонец, а бе? |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vecer.com.mk/?ItemID=2B92BADA9F36254DB2E06B6D08F9B5F3
Во јуни ќе почнат преговорите за влез на Македонија во ЕУ Постои можност во јуни да почнат преговорите со Македонија за влез во Европската унија Вадефул одговори дека се уште е рано да се каже, но посочи дека тој така мисли сепак зависи од предлогот на еврокомесарот Филе |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чешко нечешко - нема проблем признахме ве за незавсни ке ви признаем и за зависни само кажете ние ли да минем да си земем коските на Георги Делчев или вие ке ни ги вратите пред да ви я признаме зависността? |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги заболе нив уво и за име и за било што, пари имаат земено да испорачаат смена на името, исто како со уставот, знамето и името навремето... се сеќаваш ли стариот вампир што рече на едно интервју, дека и него му нуделе некој милион !!!
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК, ти си за Република Македонија односно Republic of MACEDONIA, а јас сум за Република Македонија односно Republic of MAКEDONIЈA, ова натегање ја и ти го правиме веќе од поодамна и не е многу продуктивно. А за друг предлог: Го смислиле веќе европјаните, србите, косоварите и нашата влада. (не јас, јас само сум добро информиран) Ќе се случувале мини-интегративни процеси во кои Република Србија и Република Македонија ќе влезеле во ЕУ како федерација (или кон-федерација), и на кое немало да се противат ни гејците а ни Косоварите. Демек, на претстојната седница на владите на Србија и Македонија на некој ќе му текнела таа генијална идеја, а ЕУ и Косоварите и Гејците ќе свршеле од задоволство и ќе ја прифателе оберучке. Требало само Бугарчета да ги убеделе, ама не било ногу чешко. А на претстојниот референдум после тоа (кој што е ветен) само ќе се потсетел народот во Македонија на вториот дел од историското референдумско прашање од 1991. Наздравје и поздрав! |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- a za nekoi pa kako da e sozdadena onaa narodnata, ...''umot gi l'ze - g'zot im se raduve'', ....shto bi rekle gevgelichani (ili strumichani) . ...tuku i srbija ne go davashe kosovo, ama ete, poleka poleka , ...ushte malku ke prasha i ....dali ushte sakaat ! ...a toa,...gorna ,dolna ...lsredna...eva -desna..juzna....samo na ''inteligentnite'' moze da im pravi razlika vo nivniot identitet, ...ako postoi (istovremeno) i povekje od edna teritorija.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |