|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 40> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja go ispoljubev skroz, i ako on ne me ljubi, nek se izgubi!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neka ima sto poise da me sakaat,a pa ja da si odberam
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i shto sega... ne vazi dobro utro za onie shto otishle na rabota... shto im podarile grst ljubov na onie koi morale rano da stanat...da si izmijat zabi..racinja...i rano po sabajle da zemat molivceto vo raka ..pa da napishat...nacrtaat...naucat penicka... ...ima mnogu strani koi se sakaat... i te sakaat... Изменето од mamamd - 11.Декември.2008 во 12:50 |
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro na site onie koi imaat kogo da sakaat
koi vekje stanale, izluftirale, zatoplile i spremile toplo mlekce i przeni lepcinja za svoite sakani. dobro utro i za site sakani, koi uste spijat pokrieni preku glava so ljubovta od tie koi gi sakaat |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i dvete ako moze sakanjeto e ubava rabota
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двете да се погодат во исто време,ама и исти личности да си го разменуваат...Ама ако морам да бирам сакам... да сакам!
Изменето од Keri - 03.Декември.2008 во 20:35 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dvete te krevaat visoko vo oblacite .... i koga si sakan i koga sakas ... usoglasuvanjeto , tajmingot e biten ...... za da zivees vo son
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA SAKASH I DA BIDESH SAKAN ,AKO DVETE RABOTI NE SE ZAEDNO,ZNACI TUKA NESHTO FALI,NESHTO NE STIMA,NE E CELO.CELO E KOGA IMA SE.......VO SLUCAJOT DA SAKAS I DA SI SAKAN OD ZIVOTOT SEKOGASH BARAJ ONOLKU KOLKU MOZESH DA DADESH I TOGASH KE IMA BALANS ZA SE
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da bides sakan e edno od najubavite cuvstva... Samo nisto ne ti vredi ako nikogas ne si sakal. Ke cuvstvuvas samo deka nekoj ti posvetuva poveke vnimanie zaradi nekoja nebitna pricina... Dorba pricina da se ispodigas deka nesto vredis... Da stanes egoist... Toa ti e isto kako na slep covek da mu kazuvas kolku e ubava crvenata boja.
Da sakas... e, toa e ultimativnoto cuvstvo na covekot... Lugjeto razlicno ja dozivuvaat ljubovta kon drug covek, vo zavisnost od moznite varijanti - dali ti e vozvratena ili ne ljubovta, vo zavisnost od karakterot na vljubeniot ili ljubeniot, situaciite, okolnostite... tradicijata ... Mozeme da filozofirame, a ne sakam nesto vo momentov... Koj ne SAKAL (ne bil vljuben), dzabe go ziveel zivotot kako covek... |
|
DeepBlue
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum senior jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citaat samo povrsno..................
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу имтересно оти тука на форумов ме бие глас дека никој неразбира шо пишувам Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 02:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |