|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 173> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kazi koj se, navistina ne znam, a me interesira. Kako ocekuvas komentari a poveketo ne znaat za sto se raboti
Изменето од moira - 01.Декември.2007 во 22:05 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поголем дел од политички партии со свои поединци, меќу нив имало и гемиџија.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koi se tie
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Кавадарци вчера 30.11.2007 г. Петок
Бугарите и некои си ,,наши промашени,, македонци после две реални македонски промоции на книги за Античките Корени на Македонскиот Народ дискутирале и наметнувале тема за заеднички антички корени на македонците и бугарите. Дајтего својот коментар за овој немил настан. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=26841&mid=1500&tabId=1&tabindex=0
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da ja priznaeme se pokrainata se dodeka toa ne go stori nekoja evropska zemja...toa e stavot na BC za gvujo ne znam toj e mnogu inaetliv i moze da napravi nekoj ne promislen poteg |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=89BD015C544F244099439CF1CB971D33
СОБРАНИЕТО ОСТАНА БЕЗ ЕДЕН ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ Анастасовски конечно поднесе оставка! ..epa vremeto mu bese, kolku samo pati se buneshe deka ke dade ostavka |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zalno e sto bese del od toj cirkus tamu, ne e za falenje, i smetav deka nema so maskenbal da ubeduvas Vlada da ti go priznae imeto i identitetot, tuku so potpisana peticija, dostavena uredno dokumentirano, i so argumenti do vladata vo Avstralija. I dvata protesti ne bea pokrieni od vazni mediumi vo Avstralija, i nikoj ne se osvrna odblisku na Makeodnskiot problem vo Avstralija, plus trebase da plakjate propaganden materijal po vesnicite za vasiot zbor da bide cuen sto e OK poteg, megjutoa tie maskite slemovite kopjata...hm...pa kakov e pristap toj? go smetas za seriozen? Inaku ja citav statijata vo "The Age" i vo "Sunday Morning Herald" vo koja objasnuvavte za sto bil Grckiot protest na OXI denot |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJOT "SINDROM" SE VIKA MAKEDONSKI, LJOCH a ne "Srpski", O.K???? AKO TEBE TE CHUDI STO NAJPOSLE NEKOJ SE ZALAGA ZA ZADRZUVANJETO NA SVOJOT MAKEDONSKI ETHNICHKI IDENTITETOT, TOA E TVOJ PROBLEM - ke se naviknesh, NE se "sekiraj", se so vreme. GLEDAM GO PODDRZUVASH "GRCHKIOT" NACIONALIZAM (iako sekojdnevno VE TEPAAT I PONIZUVAAT) - pa ke se naviknesh i za nashiot. Sto se odnesuva do vashata Ljochka "lojalnost".....hmmm...ti sigurno si gi pomeshal poimite, da ne te udrila nekoja "amnestija" po glava???? ZA KAKVA LOJANOST ZBORUVASH, BRE LJOCH EDEN; - Zarem vasheto postojano prebrojuvanje "ushte kolku Makedonci ima ostanato i kade se"i go chekate denot koga KE NE SNEMA, go pravite od "lojalnost"???? - Zarem postojanite pretenja i teritorijalni pretenzii, izrazeni so postojani nasilstva i obidi za vojni, od "lojalnost' gi pravite??? - Zarem toa sto sakate Makedonskoto zname da go zamenite so Albansko od "lojalnost" kon Makedoncite go pravite???? - Zarem postojanoto provociranje i pretenje za stvaranje na "Golema Albanija" vo koja e vkluchen golem del od Makedonskata teritorija, od "lojalnost" ja pravite??? IMA I OD ALBANCITE PO NEKOJ ISKLUCHOK STO NE BIL ZAMESHAN VO NIEDNA OD GORE-NAVEDENITE SLUCHKI NE VELAM NE, I SEKOJA CHEST ZA NIV - NA NIVNATA LOJALNOST!!!! MEGUTOA TI LJOCH A I VLAVOT POGORE NE MOZE DA SE POFALITE SO TAKVO NESHTO. SEKOJ ONOJ STO BIL VISTINSKI LOJALEN - SO VEKOVI E SLAVEN I PROSLAVUVAN (bez razlika na etnichkata pripadnost) MEGUTOA VIE NE STE KANDIDATI ZA TAA "TITULA". Изменето од borec - 01.Декември.2007 во 06:59 |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI GI IZLAZAL "BATKA"!!!!!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im velev jas na moite shiptarchinja deka prva ke ne primi Makedonija, a tie teraa inaet...
malku od kejf, malku od interes, malku od nemajkade
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedoncite i Albancite se brakja |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што се чудиш ја незнам ние Тајван го признавме па за Косово што останува нели соседи ни се.Ако не го признаеме треба еден ѕид да изѕидаме од почетокот на границата со косово па до крајот на границата со Албанија и да ни е мирна главата
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блиц“: Македонија прва ќе ја признае независноста на Косово
Еднострано прогласување на независноста на Косово се планира по 20 јануари в година, а Македонија треба да биде првата држава, која ќе ја признае независноста. Веднаш потоа се очекува признавање од САД и од Франција. Ова денеска го објавува српскиот дневен весник “Блиц“, повикувајќи се на проценки на неименувани политички лидери на косовските Албанци и на анонимен меѓународен дипломат, директно вклучен во косовскиот процес. “Разговорите меѓу Белград и Приштина ќе продолжат по 10 декември, но малку веројатно е дека тоа ќе биде процес како двата досегашни, кои ги водеа Марти Ахтисари и Контакт групата. Никој не може со сигурност да тврди како ќе се одвиваат разговорите, но тоа најверојатно ќе биде шатл дипломатија, најдоцна до 1 февруари, в година“, изјавил изворот на “Блиц“. Како што објавува овој весник, косовските Албанци, биле решени да прогласат независност и биле сигурни дека ЕУ ќе го прифати таквото сценарио. Меѓународната заедница меѓутоа настојувала, по одржаните избори, да се формира што постабилна влада на Косово, која ќе може да ги донесува сите идни одлуки. |
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |