![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 295> |
Автор | |||||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Ахахахахха...ти го кажуваш тоа? каде е виде разликата во постовите? Каде? Бугари по граганство, не по етничка или национална припадност, Анастеа. Зашто на мене не ми е неработен ден? сите сме грагани на истата држава , нели? Демек сите сме исти, демек бугари сме.. Оти? |
|||||||
![]() |
|||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||||
"Дали може да има друго место за еден Македонец, освен Македонија? Дали
има народ понесреќен од македонскиот? И дали има некаде пошироко поле
за работа, отколку во Македонија?"
1.-da!....shirok e svetot! 2.-da.....i mnogu popameten! 3.- glupavo prashanje!...kako shto kazav:....shirok e svetot! |
|||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||||
еве , колегава во канцеларија , инаку албанец , ме замоли да му го појасните ова ............
ти си албанец по етничко потекло а граѓанин на РМ ... како би реагирал да некој те прогласи за Маледонец против уставно ? а ? м ?
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||||
Македон, одговори ми на питането... доколку правниот ми идентитет се дефинира во Основниот Закон / Конституциjата/ како родена од маjка и татко бугари ми се дава бугарско државjанство, истото важи и за тие които немат маjка и татко бугари и се се идентификували различно од бугари, но се родени на териториjата на република Бугариjа и граганството им по маjка и татко не е различно од бугарско исто се бугарски грагани. Оти на мене не ми неработен ден рамазанот?? Изменето од pagane - 09.Септември.2009 во 16:07 |
|||||||
![]() |
|||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||
Не е истиот пост, немој да извртуваш, ене го постот уште ти стои! За тоа црвеното ништо не кажа? |
|||||||
![]() |
|||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||||
нормално дека нема кога е НАЦИОНАЛНА а не ГРАЃАНСКА држава .....
и таму е јасно нагласена улогата на католичката црква во државата .... за разлика од СЕКУЛАРНА и ГРАЃАНСКА држава .....
копренде
![]() ![]() замисли вака .... ти си албанец по етничко потекло а граѓанин на РМ ... како би реагирал да некој те прогласи за Маледонец против уставно ? а ? м ?
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||||||
Дали тебе ти е верата дел од правниот идентитет? Дали воопшто го разбираш поимот идентиет на физичко лице? Дали знаеш од што се состои истиот? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Апсолутно истиот е Анастеа, имат бугарско граганство и славjат / а jас не/ Рамазан официално им е неработен ден, на мене не е. зашто ? Нели сме бугарски грагани?
|
|||||||
![]() |
|||||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||||||
Хрватска да не има во личната карта и националност? Да не има, како што сака да ме убеди паганката и на која вероисповед сум припадник?! ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||
пагане еве ти го постот, не е истиот
![]()
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Не, немаме графа за вероисповедта.
Питам зашто на мене ми е работен ден Рамазанот? И jас и турчинот сме бугарски грагани? Ама несправедливост... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Воопшто не ме интересира кое државјанство го имаш. ![]() Затоа што ти на ПОПИС, а не ВО ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ, си се изјаснила дека си припадничка на друга вероисповед. Верата во секуларни држави нема толкаво влијание. Ако живеам во Саудиска Арабија, тогаш да, таа ќе биде дел од мојот правен идентитет, или Ватикан. Вие во Бугарија и верата ја сметате за дел од правниот идентитет?! Имате и графа за вера во личната карта?! ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() Изменето од pagane - 09.Септември.2009 во 15:56 |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Извини за фонтот, морам вака ![]() |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |