|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 173> |
Автор | |
nikolamali
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се извинувам. Прифатено.
|
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАЧИ ОРЛОВ АКО ДОБРО ТЕ РАЗБРАВ СИНДИКАТ НЕМААТ И ВО СКОРО ВРЕМЕ НЕМА НИ ДА ИМААТ. Е ПА НЕКА ВИ Е НА ЗДРАВЈЕ.
СЕ Е ПО ЗАСЛУГА. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш на Ајтов? Тој ти е гори него сите други синдикалисти. Синдиокалист- кариерист... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@ nikolamali:
Ве молиме и известуваме дека во коментарите не се дозволува пишување со големи букви (CAPS) и гломазни фонтови. Користете нормален фонт, а тоа што сакате да го истакнете може да го потенцирајте со големи букви. Blagodaram! |
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОРЛОВ ТИ ПОЛИТИЧАР ИЗГЛЕДА ЌЕ ДА СИ . СО ТВОИ ПАРИ МАКЕДОНИЈА РАБОТЕЛА? ОВА ЛИЧИ НА ДЕДО МРАЗ ОД КОЊАРИ.
|
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМАШЕ УШТЕ ЕДЕН ВО АРМ НЕ ЗНАМ КАКО ЛИ СЕ ВИКАШЕ ИСТ КАКО МУРАТОВСКИ. ТУКУ ШТО ДА ПРАВИМЕ СО НИВ НЕКАКО СЕ СИ МИСЛАМ И НЕ МИ Е ЈАСНО.
Изменето од nikolamali - 23.Август.2008 во 21:33 |
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТУКУ НЕ, ЗМИЈСКО ОКО.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешиш. Се што е вишок и што ти смета треба да го отуѓиш. Јас тоа и го направив. А, богами и се офајдив. Беља нема. Парите се тука, не се надвор. Македонија работи со нив. Е, сега може се малку за политичките апетити, ама тука се.
Изменето од orlov - 24.Август.2008 во 18:10 |
|
|
|
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЕКАТОНОТ ОД ИГМ ТИ БЕШЕ? АКО И БЕКАТОНОТ СИ ГО ПРОДАЛ Е ТОГАШ ГОЛЕМА БЕЉА Е СТОРЕНА. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи не сте го прочитале тоа штопогоре ви го напишав.
Зар не можете да сваатите дека Договор си е Договор........ Земете го примерот со Муратовски и се ќе ви е јасно. |
|
|
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО ДЕ ЌЕ СЕ КАРАМЕ.
АМА КАЖИ ПРВО ЗОШТО. ОНА ШТО МЕНЕ МЕ НАТЕРА ДА ЈА ПРЕДЛОЖАМ ОВАА ТЕМА Е ТОА ШТО ИМАМ ЕДЕН ДРУГАР КОЈ РАБОТИ ВО ЦАРИНА. ПОРЕД НЕКОЈ ДЕН ГИ СЛУШАВ КАКО РАЗГОВАРААТ СО ЕДЕН НЕГОВ ДРУГАР ИЛИ КОЛЕГА. КОМЕНТИРАА КАКО СПРОТИВНО НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И НИВНИОТ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР НЕ ИМ ГИ ИСПЛАЌААТ ВИШОКОТ НА ОДРАБОТЕНИ ЧАСОВИ.ИСТО ТАКА НЕ ИМ ПЛАЌААТ, И ТОА СО ГОДИНИ, И РАБОТА ВО НЕДЕЛА.КОМЕНТИРАА И ЗА ТОА ДЕКА НЕКОЈ ОД НИВ ГИ ТУЖЕЛ И ДОБИЛ НА СУД, АРНО АМА ВЕДНАШ ОД СКОПЈЕ ГО ПРЕМЕСТИЛЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА, ПА ВО ШТИП И КАДЕ ЛИ УШТЕ НЕ. КАКО ШТО КАЖАА МУ БИЛО РЕЧЕНО ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОД ТУЖБАТА И ДОСУДЕНАТА ОШТЕТА И ЌЕ ТЕ ВРАТИМЕ НАЗАД КАЈ ШТО СИ БЕШЕ НА РАБОТА. ЗНАЧИ ДА СЕ ВОДИ БОРБА СО КОРУПЦИЈА НАЈПРВО ПОДРАЗБИРА ТОЈ ШТО ЈА ПОЧНУВА ТАА БОРБА ДА РАБОТИ ПО ЗАКОН. ИНАКУ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ЦАРИНИЦИ ЈАС ПРВ ПРЕДЛАГАМ 100 ГОДИНИ ЗАТВОР. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посотои ама со интерен акт е договорено да не функционира.
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj ziti majka za carinicite da mi prais muabet - kje se skarame
zosto sindikat, sakaat da smeat da kradat i von rabotno vreme?
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
nikolamali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО УСЛОВИ НА СЕ ПОЧЕСТО КРШЕЊЕ НА ПРАВАТА НА ЦАРИНИЦИТЕ ПРВИОТ СИНДИКАЛЕЦ МОЛЧИ И СИ ТЕРА СОПСТВЕН БИЗНИС.
|
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |