|
И ние сме тука |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно желбата да се помогне е голема кај многумина од нас. Можеби не е лошо да се координираме сите кои ,,бркаме,, иста работа на пример броевите за донирање на Т-мобиле и Космофон . Има инфо дека за иста работа се јавуваат повеке луге . Сите кои во постовите се изјасниле дека би можеле да помогнат искоординирајте се па кој има најдобра позиција нека огранизира . |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со големо задоволство ве информирам дека веке и конкретно остваривме дел од планираниот проект . Затворениот подфорум е отворен ,веке е организирано и ги очекуваме родителите , децата и другите лица кои би можеле да бидат корисно вклучени во било каков вид помош .
Голема благодарност за разбирањето и поддршката на овој проект од Перун !
Ти благодарам !
|
|
meris
хумани Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvin,iznenadena sum od golemata zainteresiranost za ovoj problem,toa samo ja potvrduva vasata humanost kako luge.Veruvam vo lugeto koi go pokrenaa ovoj problem ,desetina godini nanazad samo se zboruvase za autizam no nisto konkretno ne e napraveno,samo seminari,teorija,teorija,bez nekoja jasna vizija sto ponatamu.Vo edna sosedna Bugarija,Grcija,Srbija,Hrvatska se otvaraat centri za autizam,sovetuvalista pa i zdruzenija za autizam koi sekojdnevno implementiraat novi metodi na rabota,osoznanija,razmena na iskustva,se so cel sto podobro da go razberat deteto so autizam i da go integriraat vo opstestvoto.Zatoa dajte site zaedno da napravime cekor napred i zaednicki da se izborime za nivno ;posvetlo utre;...
Blagodarnost do Vladotra za ubavite zborovi i pozdrav do Jasminaiva
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konecno ja najdov temavapoddrska i od moja strana i bi sakal da se ponudam za volonterksa rabota za vreme na raspustite ko ke sum makedonija.inaku sum student na psihologija vtora godina,pa bi sakal dokolku imat potreba od volonteri(koe so sepak ke go sfatam ikako praksa)bi sakal da me kontaktirate na lp ili na temava.pozdrav.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам за одговорот, Владо Трајковски. Јас за жал не сум во состојба да дадам поголема сума на пари, но би сакала да учествувам редовно со извесна сума. И верувам дека ќе се јават повеќе македонци кои живеат во побогатите земји кои би помогнале. А тоа на таков начин ќе им го овозможите.
Сметам дека би било во секој случај многу корисно ако секако се отвори девизна сметка и не само во случај ако некој сака да префрли голема сума на пари.
Бидејки како што рече Белег: капка по капка, или чекор по чекор - на крајот од годината може многу да се собере.
Поздрав.
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golema Blagodarnost do Mamma
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam,100 den.e pristojna cena koja sekoj bi si ja dozvolil,Eve jas ke se potrudam vo T-mobile i Kosmofon da se informiram i za rezultatite ke ve informiram utre.
|
|
DARKDOG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povekete donacii se do 100 denari pa mislam deka i ke se soglasat i drugite kolegi na ovaa kampanja
|
|
vladotra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
хумани Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам многу модератори, исто и наши постдипломци постираат. Браво и
само напред. Има ли некој да каже како функционира тоа со СМС преку
Т-мобиле или Космофон. На пример една порака нека биде минимални 50
денари, кои би стигале на наша сметка.
Се надевам дека и една кампања на ТВ би можела да има јак ефект и да ги разбдуи надлежните фактори. Драги мои, знаете ли дека има тотален мрак околу поимот аутизам во Македонија. Многу луѓе не знаат што значи тој збор. Поздрав Владотра Изменето од vladotra - 05.Февруари.2007 во 15:01 |
|
Doc. Dr. Vladimir Trajkovski
Assistant professor on Human Genetics, Medical Basis of Disability and Physiology with functional anatomy Institute of Special Education and Rehabilitation |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Респект за јасминаива и за Делфин како прво за идејата за започнување на ваков хуман проект
Целосна поддршка за реализирање на истиот,се надевам дека со помош на многу од нас од тука(од форумот) ќе успееме да на некој начин им го олесниме детството на децата со аутизам....
Само напред!!!
|
|
DARKDOG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocituvan Vladotra
Samo sto pravev muabet so Aleksandar on e pratenik vo vlada na R.Makedonija i on bi sakal da ucestvuva vo ovaa podrska sto sakame so site moznosti da im pomogneme na tolku mladi i nevini dusicki.
Znaci on i negovata devojka koja e sekretarka na Vodovod koi treba da se vidam i so nejze denovive Pa me zamolija da im se dade podetalna dokumentacija
Golem pozdrav
I Bog pomegu nas
Kako da se izvede toa so dokumentacijata
|
|
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav do koleshkata Kalemdzievska. Blagodaram za prisustvoto.
Za pokonkretni cekori naskoro site ke ve informiram.
|
|
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
|
Kalemdzievska
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pozdravuvam i ja podrzuvam ovaa ideja. Kako postdiplomec na Institutot za Defektologija na nasokata za mentalna retardacija i autizam smetam deka krajno vreme bese nekoj da se zalozi za ovie deca, zatoa sto na niv navistina im e potrebno toa, zatoa I JAS SUM TUKA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Г-не Владимир сако констатирав нешто според вашиот исказ... Точно е дека овој проблем кај новороденчињата зема огромен замав на сите страни на светот...за жал и кај нас е многу застапен.. Поздрав до вас |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |