|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌА ВО НЕСРЕЌА
Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика:
- Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана... а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните! Мажот почнува да плачи и да липа. - А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден... до крајот на животот! Мажот почнува гласно да плаче. - Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење... И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција. Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење. Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика: - Се зезам бе, умре.......... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди вампир во продавница и бара леб.
Продавачкава зачудено прашува : -Oд кога вие вампирите јадете леб? На тоа вампирот : |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле 20 мажи и една жена на пуст остров.
По 10 дена женава рекла не можам повеќе и умрела. По 20 дена маживе рекле не можеме повеќе и ја закопале. По 30 дена маживе рекле не можеме повеќе и ја откопале! |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе се добие ако се потопи мало детенце во топла вода? Чај од мајчина душица |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое дете без една нога просело на камени мост. Поминал некој човек, му дал 200 денари и му рекол да си купи патики. Детево од жал почнало да плаче. Дошол полицаец и го прашува што му е. Откако детево му објаснило за човекот, полицаецот рекол: Што не му удри клоца? Детево го фатило инфаркт. Во болница се буди и го слуша докторот како разговара со мајка му: Едвај го извлековме, со една нога во гроб беше. Детево умрело. Отишло кај св. Петар. Св. Петар гледа на саат и му вели: Кај си бе до сега? Да куцаше побрзо ќе дојдеше!!! |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле двајца војници и се враќале од војна . По пат наидувале на мртви луѓе , на еден мртовец цел со крвовови му бил испосечен и стомакот и желудникот и внатре имал јадено грав . Тогаш едниот војник му рекол на другиот: -Леле извини ама јас сум мртов гладен морам да се наведнам и да го изедам гравов - и го изел После другиов војник му рекол: -Добро бе како можеше да изедеш гравов со крвови од мртовецот , како не ти е гад бе подобро ќе умрам за јадење отколку ваков грав да јадам На другиов војник му се згадило и го повратил гравот . Тогаш другиов му рекол: -Фала што ми го стопли - и слатко си го изел . |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку црн хумор од Чернобил...
Учителка во Чернобил прашува: колку е 20+20? По долго мислење едно дете одговара 40...] Точно, меѓутоа ќе добиеш 1, затоа што броеше на сите 4 раце Учителка во Чернобил: Кој знае, нека ја дигне левата глава! Зошто луѓето од Чернобил неможат лесно да умрат? ??? Бидејќи имаат над 3 срца! Што и вика заљубен дечко од Чернобил на својата девојка? ???? Душо ти просто зрачиш! Мамо мамо види имам 3 цицки. И мајкава вика ме боли к*рот. - Изменето од tiggy_sparrow - 12.Ноември.2009 во 23:27 |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
__
Изменето од tiggy_sparrow - 16.Ноември.2009 во 16:35 |
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа што повеќето луѓе не го можат, а човек со една нога го може?
-Шпага. |
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашал пациентот докторот: -Колку ке живеам?
-10. -Што 10...години или месеци? -9,8,7,6,5...... |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле татко и син.
Тие биле многу лоши. Кога се возеле со кола, детето рекло: -Тато тато!!! Изгази ја женана! Таткото ја гази и насекаде прска крв. Потоа детето рекло: -Тато изгази го дедоно што поминува! Таткото го гази и на крајот синот рекол: -Тато изгази ја мама! Таткото ја изгазил, а детето почнало да плачи. Таткото го прасува синот: -Зошто плачиш сине? Нели ми рече да ја изгазам мајка ти? -Да,ама јас ништо не видов!!! |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат Цветко:
- Како е дедо ти? - Ааа, дедо ми умре пред 3 месеци! - А затоа не ми се јавува на мобилен, ццц, од кога умре како во земја да пропадна. |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им вели капетанот на Титаник на патниците:
- Имам за вас две вести. Едната е лоша, а другата е добра. Која сакате да ви ја кажам прво? - Прво лошата-му вели еден од патниците. - Удривме во санта мраз и ќе потонеме. - А која е добрата? - Номинирани сме за 12 Оскари! |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по
краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие
силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да
видат од каде доаѓа тропањето. Кога, ете го позади една грмушка човек
со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува,
а Трпе проговорува:
- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта? Човеков одговара: - Будалите ми го згрешиле името! |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |