|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 28> |
Автор | ||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bogogie-woogie, ne se pravi mnogu pameten, demek na nas ni e krivo i samo gledame po drugite... Epa ke gledam, zosto tie pari od nas gi ispodrpaa a znaat da gi trosat na sekakvi gluposti! Ja ti kazuvam, ke dojde vreme koga zakonot ke profunkcionira i vlast dovolno doblestna da gi izlozi na sud site krazbi i korupcii(zboram i za SDSM i VMRO). A i toj tvojot lepotan Gruevski nemoj da mislis deka e mnogu cesen, i on ima lapnato baaaagi do sega... |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ti kazam i mene mi ide da puknam od maka koga ke vidam sposobni kadri kako sedat bez rabota,a luge sto navistina si ja znaat rabotata cmaat doma i kinat nervi gledajki od strana kako se unistuva se i kako se gubat site vrednosti
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал и мојава татковина ми е туѓина денес.... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо од сето тоа, туку да се почне еднаш засегогаш да се пошитува и спроведува законот, а не да се прекројува на кого како му чини, да не идат запослувањата со партиски книшки , туку како што некогаш беше со конк*рс, па покажи си ја способноста и со знаење бори се за работното место. А овој народ едноставно треба да престане да ги прифаќа туку така сите одлуки кои му прават само штета. |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Butel ne se nerviraj koj i da dojde pak ke ni se skapi patikitenikoj nema bas nekakva namera da ja opravi drzavata....spasot mu e tugina....
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Берувај си ти во Груевски, дечкото е навистина способен и перспективен. Неговата мајка уште поспособна, во ист ден 2 стана да се купат во денешно време кога на обишниот човек и патиките од кинеските продавници му се скапи... |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еееееееееееееееееееееее Македонче
У туѓога батка поголема патка |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be ,bonboni,ako zeme SAMO plata i nema da e tolku strashno,.........i ti me iznenaduvash ponekogash,.......................!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da de, demek timot na gruevski so novo ferari ke vleze odma na scena... Znaes sto e problemot? toa i sakav da go istaknam... sto sekoj sto ke dojde na vlast 'kako sto e navedeno gore' ima pravo da se sluzi so izrekata 'vidi sto napravija prethodnive-jas nisto ne mozam da smenam, arno ama ke si zemam pratenicka plata 4 godini pa ako moze sledniotneka gi opravi'. A ako se tolku pametni (daj boze, gledam da bide dobro bez razlika koj ke pobedi) neka pravat nesto i neka ne se vadat na greskite na prethodnite
|
||
Damme
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pochituvan "Ghost", ne se raboti ovde za vechno "poshtuvanje" ili vechno "ne-poshtuvanje". Koga se raboti za mojot, tvojot i sechij privaten interes, koj mozhe da bide nekako podobren posle odredeni izbori, mislam deka ne e bash najpametno da se upotrebuva zborot "NIKOGASH". Vprochem neli se veli "Nikogash ne veli nikogash". Timot vo koj uchestvuva Stevche Jakimovski ne samo shto ne se obide da zalepi dupka vo gumata, ne se obide da go smeni trkaloto, tuku gi ispoukrade i trkalata i gi prodade za eftini pari - pa kolata si stoi vo mesto 4 godini. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова е прав Македонец наместо да ја смени гумата он би да лепи и долепува па ако се избуши пак нема врска пак ке ја лепиме
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не можам да спомнам личности и нема да ги спомнам освен министерот т.е. пораншниот министер за економија Стевче Јакимовски, кој и кажа на една личност вака: Личноста го прашува (ова се случува одма откако СДСМ ја добива власта) господине министре, како ќе се тера вака?? што планирате со економијава у мкд?? Министерот му вели: Абе ..... си видел автомобилска гума избушена со иљадници дупки???? Епа која попрво да се залепи.... Ова е жива вистина.... Сум рекол од тогаш ВМРО која сака нека биде, никогаш нема да ги поштувам...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Револуција
Но со Жикица Јовановиќ - Шпанац |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |