![]() |
|
Реклами |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Автор | ||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А еве и за тие што ја сакаа: повелеле А, да, и постарата верзија ![]() колку е само добра Изменето од maestro13 - 05.Ноември.2008 во 17:10 |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
дааааа,заборавив на таа реклама ![]() |
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
Абе нај реклама на сите времиња е Празници се ближат на кока кола
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Mi se dopaga ovaa so solzive.....Oslobodi go srceto............
Proekt na Vladata.....................
|
||
![]() |
||
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Епинаааал епинаааал епинааааааааал секој којшто патувал поминал во епинааааал. Не разбирам како Александар Митевски можел да комонира вакво нешто |
||
![]() |
||
~Foxy_Lady~ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
ОДСЕКОГАШ ми биле најодвратни рекламите за сјај, прашок, паста за заби.... за разлика од оние на доместос со бактериите - КУЛ!
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
nafuraj se na grejk aa idiotska reklama
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
Antique ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
|
nektar +
ublazi stres i upije bes??? ![]() ne se normalni lugevo bre ![]() |
||
![]() |
||
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
reklamata za mr.Musculo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
И новава за Здравје-Радово е катастрофа.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
i megu najlosi reklami moze da ja vbrojam i za venish oksi odvratna reklama
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
|
во споредба со сите реклами на к-15, оваа е најлоша (За мене) |
||
![]() |
||
|
Онаа реклама за сок GORA
Добро бе луѓе, дали К-15 некогаш паднале подолу од што се сега?? |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ИМА НЕКОЈА НОВА РЕКЛАМА ЗА РАМА МАРГАРИН............КОРИСТЕТЕ ГО ВО БЛАГА,СОЛЕНА КОМБИНЦИЈА ИЛИ ВО Н Е К О Ј А Д Р У Г А (незнам која им е третава комбинација)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |