![]() |
|
Либерализација на увоз на половни возила |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Автор | |
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Бог да чува!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..mislam deka ke treba na masinski fakultet da izvadi upat ,i da pojde vo bivsi FAKOM(novata firma ne se sekavam kako se vika)da go premestat volanot od levata strana....!posle toa normalno atest i t.d...!
sepak ova e poeftino otkolku sekogas da se vozat dvajca ...da ne se zbunat cajkanite..!
pa so sreka....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
Skopski Mason ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Здраво...имам едно прашање ако може некој да ми одговори!Сакам да донесам возило од Англија(со волан од лева страна..)што ми е се потребно за возилото да го донесам и регистрирам тука?Шала на страна..чекам ако може некој опширно да ми објасни!
Однапред големи поздрави до сите вас... |
|
Верувај во господ,верата е најмоќната страна...Alexander the Great been Great Freemason
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
[QUOTE=dalton]
![]() ![]() A so bese toa od septemvri????? |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() NEMOJ DA SI KUPUVAL OD TAMU! Sekako ke te fati isto kolku odavde da ja kupis samo od tamu ne si nikogas na sigurno. veruvaj, ako ti se visok parite , daj mi gi mene, ne gi frlaj po bugarine!!! |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
od tolku pravnici ti ovde baras nekoj za objasnuvnje,baraj tolkuvanje od tie sto go pisuvaat zakonot,ne tuka |
|
![]() |
|
dalton ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
![]() |
|
more teski neka bide, ke pocekam kolku sto treba. Ama nema da ostanat pokuso, nekoja druga glupost ke ni nalepat
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...kako i da e veruvam deka ke se snajdete so po nekoe dizelce od Alemanija....na kraj kraeva i da ne bide do nova Godina....
kako gospod nikoj ne e..ke bide..samo gajret.
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne brzaj ... septemvri ne e daleku .... a veruvaj deka i nekoi drugi strani pritiskaat da se ukine akcizata na motorni vozila za da se pottikne potrosuvackata
![]() |
|
![]() |
|
А тие шо се заебале со здравје да си го носа Изменето од volkswagen - 07.Јули.2009 во 11:49 |
|
![]() |
|
....i deka na ovie do sega,sto se zaebale, ke im gi vratat parite so kamata....neli?
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne se .... ziveam vo sredina i so ludje koi se MNOGU DOBRO informirani ..... za razlika od nasite pratenici i ministri , nivnite se navistina vo kontakt so elektoratot
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |