|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 173> |
Автор | |||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мал бев Ама многу непотребно запалија и на многу што треба не запалија,добри луѓе и работници настадаја неколку(турци,торбеши,мешани)
Изменето од ZoraNaSlobodata - 07.Декември.2008 во 01:11 |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka nekoi mnogu glupi pocnale da izmisluvaat zakoni, ovde vladee gluposta i poltronstvoto zatoa sto nikoj od nas ne dava otpor, moze ke pocnat so crnci da ne kaznuvaat, zamisli ne mozes da rabotis, a ni da platis, seks ne ti gine
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj ne tresni zeleni...znaci od tvoi pari lugjeto odat u axhillak...se gleda deka tesko se prilagoduvas na promeni...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, а ти си националист Изменето од moira - 07.Декември.2008 во 04:01 |
|||
|
|||
Vicko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема врска, ние ке плакаме, за други да земаат поголеми плати.Јас ке платам за на Аџилак. Битно е пари да се влеваат. Сега слушнав дека ке има и казни за оние кои не се мажени или женети над 28 години. 1000 денари месечно.
ИМА РЕД ДА СЕ ДОНЕСЕ И ТОЧКА.ЌЕ ВИДИ ЕВРОПА ВО КОЈА КУЌА МРСНО СЕ ЈАДЕ |
|||
Vicko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И така започна идејата за Фашизмот... |
|||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што си се фатил за Арачиново таму нема контејнери.Како би го испразниле контејнерот комуналците ако си ја осставил колата до контејнер?Или не е битно?Нај битно е дека ти се паркира.За се ке се плаќа и нема само полиција да ти пишува казна туку и комунална инспекција.Нема какање кому каде ке му текне
Има ред и ке се почитува |
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne kaznuvaat posto tamu nema kontenjeri... a za tebe, iskreno mislam, deka si izguben slucaj...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
Vicko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пред некое време, бев на работа, случајно поминав покрај мојата зграда, со службената кола,требаше да земам пари од дома. Застанав, пуштив четри жмигавци,идам дома, земав пари, се вракам, гледам полицаец ме чека до колата `сум паркирал до контењер`. Живеам во таа зграда 25 години, и сега ме казнуваат пред неа некој од којзнае каде. 50 евра. Глоба. Или да платам или одработам 8 дена, општинска работа. Не се нормални. Нема врска. Отидов во општина да се најдам со `ГЛАВНИОТ` што треба да ме контролира за работењето, и гледам Ром (не мислам никој да навредам), на возраст од околу 50 години, од оние луѓе кои ги метат улиците(повторно,не мислам никој да навредам), човече, човекот не знаеше името да ми го напиши. Му нудам мито, фати да се дере `КОРУПЦИЈА КОРУПЦИЈА`. Се собраа син му, снааму, цела фамилија. Видов не видов директива у банка да платам. Да ти “’%‘%’*(* системот.
После тоа разбрав и за некој човек што го казниле бидејќи паркирал на `ПАРКИНГ`, а контењерот бил ставен на `ПАРКИНГ`. Ме интересираат, слични вакви случки или мислења за ваквите постапки на полицијата. Сигурно во Арачиново не казнуваат за паркирање до контењер... |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ne e kriv coekot, kako da ja odbie baba mu!ke mu se luti, ke si ja zeme kerkata nazad
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Denovive sme svedoci na zgolementa aktivnost na antikorupciskata komisija vo iznesuvanje vo javnosta izveshtai za proneveri, zloupotrebi, visoki honorari ama neshto na spisocite se bivshi funkioneri. Ubavo bi bilo da sepokazat i da dadat nekoja informacija i za segashnive.
ПОРАДИ СОМНЕНИЕ ДЕКА ГО ОШTEТИЛЕ ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДЕНАРИ Кривична одговорност за Манасиевски и Еленовски?! ------------------------------------------------------------------------------------------- ВЕЧЕР веќе ги објави поголемите случаи на малверзација во Министерството. Таков е случајот со Воениот базен во Скопје, кој за само 30 денари за метар квадратен кирија, Министерството го издало на 10-годишно користење, на лице кое е близок соработник на поранешниот премиер Владо Бучковски. Вториот случај Спорт Кафе, потекнува од 1999, кога Министерството под закуп издава објект во непосредна близина на Домот на АРМ. Договорот истекол во декември 2004, но концесионерот продолжил без никаков договор да го користи уште две години и не се знае дали и кому е плаќана кирија. Третиот случај е издавањето на имотот на Воената болница на Флора Скоп, за одгледување и продажба на цвеќиња. Месечната кирија е 570 евра. Од Министерството велат дека во светот не е регистриран случај во круг на болница приватна фирма да се занимава со агрокултура. ------------------------------------------------------------------------------------------- ЈОВАН МАНАСИЕВСКИ ... ne se sekjavam dobro ...ama se mislam deka covekov neshto go povrzuvaa so penzioniranjeto na baba mu...majkata na zena mu... te penzionirana...te rabotela... i toa tokmu koga toj beshe minister za trud i socijala... mozebi i gresham... zatoa se ograduvam... ЛАЗАР ЕЛЕНОВСКИ ...ovoj minister beshe del od aktuelnata vlada ili gresham... Mislam deka ako eden minister od nekoja vlada napravi pronevera, greshka valkanicite vazat za site clenovi na vladata a najmnogu za premierot... oti naznacil takov minister... kaj nas NE... sam kral..sam odgovaral... |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
To nije moguce,srbi su vosvishen narod,bog dao ja srbima ceo svet,od Srbija do Tokija.
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ти кај живееш...? ...ај погуглај малку и информирај се....нели се водеше судски процес токму во Србија и токму за педофилија од страна на свештеник...или пак не знаеш дека такви нешта се случуваат кај небескиот народ...? Изменето од moira - 22.Октомври.2008 во 21:45 |
|||
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |