![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 163> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
papata jovana
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Diary of a Manhattan call girl
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Само што завршив со читање на "Девојката со портокали"...и се разочарав од книгата
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Изменето од beleg - 12.Септември.2007 во 23:36 |
|
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Одлично нешто за читање...... Ако ти се допаѓа таа, тогаш дефинитивно земи да ја читаш и "Девојката со портокали", бидејќи е исто така многу убава.....Исто е од Justein Gaarder................... поздрав......... ![]() ![]() ![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
Lilith ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Супер книга,само идеите не и се баш оргинални и др луѓе зборуваа на сл теми претходно а од еден германски философ,комплетно го има превземенот начинот на презентирање на работите,али сепак ок е. ![]() |
|
Je suis de retour pour le bonheur de certains et le malheur des autres.
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Sexual Personae: Umetnost i dekadencija od Nefretiti do Emily Dickinson - od Kamil Palja
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
"misterija pasijansa " J. Gorder
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
царица-шан са...засега е одлична, али е прилично тешка ко за мене... |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Kamasutra
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Светот на Софија - Justejn Gorder
Прекрасен Роман |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstor ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Dobra zaci 3 ?? Ova e za 10-ka. Definitivno kajdobroto neshto od Makedonija za 2006 |
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Denes ja pochnav:
"Politika" - Aristotel |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
"За кого бијат камбаните" - Ернест Хемингвеј
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |