![]() |
|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | ||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не, не, не си го разбрал добро... Знаеш како е, да не испадне, се' што ќе кажеш може да се употреби против тебе ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Sepak po odgovorot na prasanjeto ke moze da se vidi kolku bese nadopolnuvanje, zatoa sto imase edno "no".
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
ne velam deka ne si vo pravo,samo se nadopolnuvam |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Што подрабираш под осудување или злоупотребување?
Секој има право да дејствува во своја полза во согласност со своите сознанија. Јас мислев лошо беше да се крие вистината и некој да се става во заблуда, да се врши измама. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
da, no ne i da se osuduva ili da se zloupotrebuva toa dokolku ima nesto negativno |
||
![]() |
||
|
а нели е наивно да не се запознае до најмала ситница најважната, или потенцијално најважната личност во вашиот живот?
Што толку луѓево(жените) се повикуваат на банирање на рационалноста? |
||
|
||
![]() |
||
|
stvarno se za zalenje
|
||
![]() |
||
MissWarrior ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
Неговото минато воопшто не ми смета, тоа е минато и тамо и ке остане, но моето минато на него му смета и затоа сега БУМММММ ... Се разведуваме.
Со минатото не мозес да зивееш само некои луѓе тоа не го разбирааат. ЗА зал |
||
![]() |
||
|
Зависи што ќе каже и кому. |
||
|
||
![]() |
||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
јебига зависит со која си имаш работа.според мене е битно шо праела во минатото од секакви причини
|
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
maleska eden sovet ko od mene i to bez pari nikogas nemoj toa da go napravis |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
|
voopsto ne mi smeta covek ne e covek ako nema minato,segasnost i sekako idnina....
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Edno e da kazes, a drugo e da uzivas dodeka go raskazuvas svoeto minato. Kolku od nas gi jademe gomnata sto sme gi israle vo minatoto iako sme se opametile ?
|
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
би ми пречело доколку повекето од времето што го минуваме заедно ми збори за бившите а не се концентрира на нас...за малку информации не би ми пречело да знам,а секако ако го интересира и ме праша и јас на него би му кажала за своето минато
![]() |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |