![]() |
|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Автор | |
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене ми се случува понекогаш да видам некој дечко а навистина морам да зјапам до последен момент... Лично во се*е знам дека не би сакал секс со него, ама едноставно ми е убаво да го гледам. Слични искуства, мислења...?
|
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Темава е за хетеросексуално ориентрините... Дали ви се случило да видите некоја личност од истиот пол а да не можете да престанете да зјапате во него/неа? Како се чувствувате? Мислите дека накратко се пројавила некоја сексуална привлечност кон таа личност? Или е нешто друго?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |