|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Автор | |
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro de znaeme deka tvoite ke pobedat, ama pak narodot ke izgubi...
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORA NEKOJ DA POBEDI!
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si go gledal 'alien vs predator'... Who ever wins... WE LOOSE
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И моите ке победат знам јас
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете сигурни дека нашите ќе победат
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ние вие тие сите заедно
Ама сме појаки него порано нели |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE STO KAZA NINDZA E TOKU MNOGU TOCNO STO OSTANUVAM BEZ KOMENTAR ZALNO NO VISTINITO TOA SME NIE,JAS, TI ,TOJ............... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини |
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzabe se nerviras be Nindza ,toa so bombata e malku preterano ,ama za ostanatoto si vo pravo.I sto e najtragicno site se pravat deka go znaat toa i pa ista glupost ce bide na izborite.Okolu 10-tina polemiziraat na ovoj forum i ce primetis deka se simpatizeri na skoro - 5-6 razlicni partii pa kolkava e ovaa Makedonija da ima tolku "razlicni" partii.Zosto im se pridava tolku golemo znacenje ne mi e jasno,zarem stvano nekoj misli deka nesto ce se promeni? |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be,Mindzo,.........znaesh deka pochnuvash da mi se dopagash,.........ako ne se zaebavash za toa pogore!
e sea da vidime kolku ti se dopagam, k*rtonakis Pa stvarno vishe ne mozam samo mindza pa mindza zar e mozno tolku da se lugeto ograniceni ajde zaebavajte me za nesto drugo a ne ko deca ... mindza pa mindza... jebala vas mindza |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be,Mindzo,.........znaesh deka pochnuvash da mi se dopagash,.........ako ne se zaebavash za toa pogore!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spasot e samo ATOMSKA BOMBA , se da se zapali da se uvezat 2.000.000 kinezi , no posto e ova prokleta zemja .... i tie ke mutiraat vo ovci kako i nie sto sme tuka prethodnicite. Ejj bre ve slusam Gruevki Muevski, Ljupco Mupco, Branko Franko ... ne e do niv ne cini narodot ... koj i da dojde pak isto 2 milioni OVCI ...i lopovi. Samo nekolku prasanja 1.koja zemlja bila u tranzicija 16 godini ... ne mrdnala ...totalna stagnacija ... NEMA NI DA MRDNE so nas tuka ovci , sebicni, zavidlivi, bez vizija. Za 16 godini kamen po kamen da postavuvavme kineski zid ke napraevme atrakcija okolu Makedonia i pogolem budjet ke imavme Zatoa atomska bomba e spasot nisto drugo. 2. u koja zemja malcinstvoto mu diktira na mnozinstvoto a da ne ja koloniziralo ??? Abe i apathejdot se ukina a nie dobivme obraten aparthejd u ova duvlo od 200 km navam natam. 3. teritorijalen integritet , suverenitet .... drn drn jarinja koja be kontrola ako ti ja namerachi nekoj kolata ima da ti ja snema u Arachinovo i ne ni smees ni da prasas da ne ti e slucajno tamu kamo li da proveris... sto kontrolirame nie kako drzava ...osven mediumite ??? 4.nepotizam korupcija ... da ne nabrojuvam i vie ke glasate ... bolje ko ovci da zastaneme na kameni most i da si receme nie sme ovci i da si bleeemee do besvest... ama pak ako nekoj ubavo bleee ke moze da se nadeva na nekoe rabotno mesto ....za da ne go sisaat samo tuku i da go molzat ...a toj rozevata EVROPSKA idnina ...da ja ocekuva vo svoeto bezbedno trlo. ZATOA GLASAM DEKA KE POBEDI ATOMSKATA BOMBA |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa,shto sakate,be??!!...................ete,. ste imale koj da ve spasi!,..........da ne bil toj,kako go vikate gruevski , nishto od toa pogore nemashe da go imate!!!...........................................a, i da ne bil EDISON ,pred stotina godini,den deneska ke se seksavte pod sveki,ama ne zatoa shto ste premnogu ste romantichni!! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Damme
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje se obidam da ti dadam protiv argument na delot - shto go boldirav vo tvojot post.
Ova se samo del od prichinite koi mi davaat nadezh deka ako pobedi Gruevski - pak kje se zafati so proekti i akcii koi kje ne pomrdnat od mrtviloto. Pozdrav. |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |