![]() |
|
Суеверие |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 22> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako te izgorele so cigara,ke si fatis decko...kaj ni izvini nema da dobies,pa i treba fala da im kazes so te izgorele...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja otsabajle isplukuvam tri zeleni za da ne me faka maler
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
nepoznatoto ... ne nosi vo sueverieto ... zatoa sto mnogu e tesko koga nesto ne znaeme da si go objasnime ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ЈАС ЗА ДРУГОТО ЗБОРУВАМ,И НЕ ГРЕШАМ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ja za beloto gluvce
zboram od sto mi kazuele ne od iskustvo.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....ЕЕЕЕЕЕ,ВАКА КОГА ЌЕ ПРОЧИТАМ ,СЕ НЕРВИРАМ!КАКВИ БАБИ КАКВИ МАЈКИ И ВРАЧЕВИ...!...СЕКОЈ ЧОВЕК ИМА ВО СЕБЕ НЕШТО ШТО МУ КАЖУВА ... СЕДМО СЕТИЛО......,САМО ТРЕБА ДА ГО ОСЕТИ ...!..ОД ИСКУСТВО ТРЕСАМ,НЕ ОД РАКАВ..!!! |
|
|
|
![]() |
|
doncevaliljana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
zagrizuvacko e toa sto ste go napisaele
![]() pozd |
|
![]() |
|
...УТКА АКО ПЕЕ ВО КОМШИИ..!!!УФФФФ..ДА НЕ КАЖАМ...
|
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
A belo gluvce
sreka nosi... moze da ti go ..... bez da znaes.... P.S. Ova e opsto kazano vazi za site koi ke vidat belo gluvce...!!!! |
|
![]() |
|
ЦРНА ЧАВКА...НЕСРЕЌА НОСИ!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pu, pu
da se mrdnam od stolicava...!! Ama samo od stolicava ne da se mrdnam... Pu pu.... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ich ne sum sueverna, duri me nerviraat takvi lugje sho se vrakjaat nazad koga ke im pomine crna machka pred patot ili plukaat tri pati ili ne znam sho...choveche
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Јас имам во комшии црна мачка и стално се шета натака навака...кој знае колку пати ми го сече патот......па ништо....чисто суеверие
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ako ti pomine crna macka i ti isece pat-TOA E MALER
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |