|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 80> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There was nothing in the world
That I ever wanted more Than to feel you deep in my heart There was nothing in the world That I ever wanted more Than to never feel the breaking apart All my pictures of you |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na pola pat preku planeta
taa nok ke poleta edna mala sina ptica da te najde i na dlanki tvoi da zaspie.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shame, on me.
To need, release. Uncontrollably... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах тој крокодил страшен крокодил радосен би бил да е Цар на Нил .....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I was true to you
Just to find my point of view Now you're looking at me.... |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом ноќта помине и денот осамне,
од песок, срца две ќе направам. Во моите куфери ќе скријам немири и, без да плачам, ќе си заминам |
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And I can't tell you why
It hurts so much To be in love with a masterpiece... |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za saku ljubavi
Za trunku njeznosti Ja s tobom bio bih Bio do vjecnosti Za rijeci utjehe Za malo osmijeha Ja s tobom bio bih Bio bih do vijeka |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил во ова утро бели звезди јас ти симнувам на овој божиќ цел мој свет јас ти го дарувам.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој што ќе ме чуе да пејам... тој мисли тага јас немам........ |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кого би сакал ако не си ти
и со кој би делел бол и радости моето срце ти е дом и одаја од надеж светната и со нежност послана.... |
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it Sticks and stones may break my bones But chains and whips excite me |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Girl you go that secret treasure
i'm gonna put that lock on it dont care what they say i would be stupid to be not on it
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...and I know that you'd be here
right now if I could have let you know somehow I guess every rose has its thorn just like every night has its dawn... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |