|
Македонска Енциклопедија |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 65> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За офтопик-муабети од типот кој каде служел војска имате слободна тема ...Идивиди Клуб на политички фајтери... посетувајте ја кога ви се прави муабет надвор од темата.
Buggyman морам уште еднаш да те потсетам да престанеш со опоменување на членовите за правилата на форум за се и сешто, има кој да се грижи тоа. Секакви забелешки кои ги имате околу непочитување на правилата ќе ги упатувате на ЛП до некој од модераторите или администраторите. |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1, ексклузива... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И едно не ми е јасно, како албанските политичари и новинарите знаеа за тоа како тие биле наречени, уште пред да биде излезена енциклопедијата? Или се беше режирано???
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еххх...Јанко ја има, и го прашуваа гледачите, а тој кажа дека е “под рака“ набавена
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали е точно дека имало електронска верзија од енциклопедијава, се продавала по градов, ја има ли некој?
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љумљани се племе , клан како гегите и тоските ....
Изменето од МАРШАЛ - 09.Октомври.2009 во 22:31 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кои биле “Љумите“ тогаш? Баба ми ми велеше “Синко, не биди ка љума“
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е директна дебата, туку на прашањата на Љубчо поставени кај Јанко, Блаже Ристевски одговара како гостин кај Јанко утредента. |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде можам да ја следам дебатата помеѓу Блаже и Љубчо на интернет????
|
||
Homo homini lupus est...
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добив информација дека Јанко секогаш ги поставувал емисиите на неговиот блог, арно ама цел блог го пребарав ништо не најдов, најверојатно по репризите ќе ги постави. Ако некој во меѓувреме најде нешто, го молам да ми пише ЛП и да ме извести од каде ги преземал, потребно ми е за на "Историја." Изменето од Анастеа - 09.Октомври.2009 во 23:20 |
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам поим.... Изменето од Анастеа - 09.Октомври.2009 во 23:20 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го има ли некаде на интернет, како на ју тјубе, на пример? Изменето од Анастеа - 09.Октомври.2009 во 23:16 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вадиш зборови од контекст, реков со првото доагање на Турците во Грција и првиот контакт со Арваните... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Репризи на Јади Бурек
Репризи на Јади Бурек за викендов -- сабота 16 30 со Љубчо Георгиевски -- недела 16 20 со академик Блаже РистовскиЗа да не се доведеме во ситуација да веруваме на разно-разни медиумски шпекулации, еве ги термините кога ќе има реприза на емисиите во кои гости беа Љубчо Георгиевски и Блаже Ристевски, каде јавно беа покажани делови од Енциклопедијата, па можевме да се увериме што и како пишува. Не ги пропуштајте емисииве. |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |