IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Најзабавен мк-форум е:
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најзабавен мк-форум е:

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
Прашање: Кој е најзабавен мк-форум?
Одговор Гласови Статистика
189 [60,38%]
46 [14,70%]
13 [4,15%]
43 [13,74%]
22 [7,03%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Статус: Офлајн
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 05:03
panagur
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 18:36
Многу ми се допаѓа и ИДИВИДИ ама мислам дека и MYMACEDONIAONLINE е исто така супер! задоволство
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
b@jaderce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај b@jaderce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 00:52
http://www.warez-mk.co.cc/
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 17:39
http://tattoopassion.bizhat.s4.com
Кон врв
KIKO_ivanovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

The good boy

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KIKO_ivanovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 18:29
Originally posted by Moon Moon напиша:

Според твое мислење кој е најзабавен мк-форум? Гласај и во коментар кажи зошто ти е најдобар и најинтересен форумот?

Na mene mi e najdobar IDIVIDI no si zaboravil da stavis IT i dr.
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
        POZDRAV
Кон врв
darebt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај darebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 13:09
http://www.xtratime.org/forum/forumdisplay.php?f=210

Faktichki ovoj forum ne e makedonski, no ima podforum za Makedonskiot fudbal koj e dosta aktiven, i vo koj mozis da pisuvash na Makedonski i Angliski kako oficijalni jazici.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 18:25
ИДИВИДИ,
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Медиа Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Ноември.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Медиа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 16:08
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...hmmmmmmmmmmm...nemash pojma kolku si u pravo...ke te dopunam samo...znachi administracija-avtokratija nepismena i chlenovi-resavska skola-prepishuenje do besvest eden od drug bez gram kreativnost(chest na retkite izkluchci koi gi ima sekade i koi se tie sto go pravat forumot interesen na nekoj nachin isto kao sto svadbata ja pravat gostite so nivnoto raspolozenie)=Kajgana(naj dobar primer za toa)...

Љупчо (a.k.a Well), абе тебе те избркаа од едно десетина форуми. Сега тука ли најде засолниште и место за истурање на гневот кон нивбла%20благазење%20од%20смеење

Изменето од Медиа - 25.Декември.2007 во 16:10
Кон врв
alek_messi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alek_messi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 19:04
abe idividi e najdobar sum bil i na kgn i na mn drugi ama po malku se dosadni ovaj e top

Изменето од alek_messi - 21.Декември.2007 во 19:05
|<!> sTORMBRAKER|<!>
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 06:37
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ne znam dali ima podobar forum od Idividi, zosto najdobrosta e subjektivna i taka da nikogas nema doznaam koj e najdobar. U stvari i ne sakam da prebaruvam (ova e moe licno mislenje) zosto i toa malku sto go storiv me navede da pomislam deka na tie sto sum naminal se sostaveni od namrsteni desetgodisni deca ( zboram za takanareceni glavnite aj , ke gi narecam moderatori i administratori, iako imam drug izraz za niv). Normalno sodrzinata na forumot ja odreduva i starosnata granica.
 Detski velis, ha, mozam da bidam sekakov no ne mozam so retardirani sto edvaj procitale dve knigi i imislat deka go osvoile svetot i za da ja sokrijat nivnata glupost, se narekuvaat ozbilni. Plukam jas na ozbilnite placipickovci  bez trunka kreativnost i bez sposobnost da bidat bilo sto drugo , sem dosadni i da nagonuvaat sekoj sto ke gi procita na povrakanje. Serioznite neka si najdat karantin forum i neka ne kakaat po drugi forumi...no gi boli sto brgu ke bidat zaboraveni.
A celata finta e samo da go kazes ona sto e vazno na interesen nacin za dopres do niv...suvoparen fakt potsetuva na odvratniot sistem na obrazovanie sto go imame i zatoa postoi nesovladliv otpor...

...hmmmmmmmmmmm...nemash pojma kolku si u pravo...ke te dopunam samo...znachi administracija-avtokratija nepismena i chlenovi-resavska skola-prepishuenje do besvest eden od drug bez gram kreativnost(chest na retkite izkluchci koi gi ima sekade i koi se tie sto go pravat forumot interesen na nekoj nachin isto kao sto svadbata ja pravat gostite so nivnoto raspolozenie)=Kajgana(naj dobar primer za toa)...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 11:49
Ne znam dali ima podobar forum od Idividi, zosto najdobrosta e subjektivna i taka da nikogas nema doznaam koj e najdobar. U stvari i ne sakam da prebaruvam (ova e moe licno mislenje) zosto i toa malku sto go storiv me navede da pomislam deka na tie sto sum naminal se sostaveni od namrsteni desetgodisni deca ( zboram za takanareceni glavnite aj , ke gi narecam moderatori i administratori, iako imam drug izraz za niv). Normalno sodrzinata na forumot ja odreduva i starosnata granica.
 Detski velis, ha, mozam da bidam sekakov no ne mozam so retardirani sto edvaj procitale dve knigi i imislat deka go osvoile svetot i za da ja sokrijat nivnata glupost, se narekuvaat ozbilni. Plukam jas na ozbilnite placipickovci  bez trunka kreativnost i bez sposobnost da bidat bilo sto drugo , sem dosadni i da nagonuvaat sekoj sto ke gi procita na povrakanje. Serioznite neka si najdat karantin forum i neka ne kakaat po drugi forumi...no gi boli sto brgu ke bidat zaboraveni.
A celata finta e samo da go kazes ona sto e vazno na interesen nacin za dopres do niv...suvoparen fakt potsetuva na odvratniot sistem na obrazovanie sto go imame i zatoa postoi nesovladliv otpor...
Кон врв
CICKA[MP3] Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CICKA[MP3] Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 15:30
Najdobar realno e forumot na 365.com.mk

Mozes da si slusas odlicen izbor na muzika so de playa,moze s da se redirektuvas na nivniot sajt a i najdobro e sto nema pcunje tuku temite se bas dobri i site ok si se dopisuvaat.

Ovie drugive se nekako detski
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 06:07
Originally posted by dalilabela dalilabela напиша:

Прв Македонски форум со свој линк за TV!

Телевизијата е сеуште во екпериментална фаза, но наскоро ќе биде во полн сјај.

http://forums.mymacedonia.eu

...propast...radi adminite isto taka kako i drugite propadnati forumi poradi avtokratija...

...inache momentalno fino mi e na Kade Vecher...interesen e ama i ovdeka gleam deka nema mnogu brishenje poraki...slobodata na postovi e na zavidno nivo...za sto posebno sum zadovolen...:)
Кон врв
Stane Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2007
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 15:57
Ajde NOV MAK FORUM.WWW.TEPAJ-VREME.FREEFORUMS.ORG
VE O4EKUVAME
Potpisot go nema, dedo mraz go zema.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.