IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Претседателот Ѓорге Иванов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Претседателот Ѓорге Иванов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 46>
Автор
Порака Обратен редослед
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:12
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Mislam deka go potcenuvate pretsedatelot Ivanov i negovite sposobnosti.Kaj nas se cenat samo arogantni tipovi sto se pravat mnogu pametni , od stilot na Frckovski  itn , za zal...Skromnosta e najgolema doblest za eden politicar да

мислам дека претседателот треба да изгледа цврсто,стабилно,да има машки став...претседател што личи на памукче и се поткезнува на секој збор...па уште и си намигнува со некој таму,па и се фали со тоа...шо знам...не ми оди тоа некако во главава

Ne se fali covekot, veruvam deka Obama mu namignal, Gjorgi ja kazuva vistinata.

Kaj nas e loso sto nie  imame predrasudi kako treba da izgleda pretsedatelot: maz, ispraven , visok, lepotan.... dasa, mazjak alfaголема%20насмевка

A ne sfakjame deka covek ne se procenuva spored izgledot. Treba da se oslobodime od ovie stereotipi.

Nemam nikakvi zamerki za nasiot pretsedatel Gjorgi Ivanov i mislam deka dobro si ja vrsi rabotata .

Ne znam dali nekoj se sekjava kako izgleda Joshka Fisher, a kolku golem politicar bese,

Havier Solana, Dzordz Bush, Nikola Sarkozi, Margaret Tacer itn...kaj nas takvi lugje so takov izgled ke bea predmet na ismevanje...nemase nikogas da dobijat sansa da se dokazat, zaradi svojot izgled .

E ne izgleda sekoj takov dasa kako nasiot eks pretsedatel  Josip Broz Tito, toa e плазење

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:09
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

edno e sigurno - Gjole kje ostavi Dlaboka traga!!!!!!
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:04
edno e sigurno - Gjole kje ostavi Dlaboka traga!!!!!!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:03
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

мислам дека претседателот треба да изгледа цврсто,стабилно,да има машки став...претседател што личи на памукче и се поткезнува на секој збор...па уште и си намигнува со некој таму,па и се фали со тоа...шо знам...не ми оди тоа некако во главава
Да не сакаш некој како СаркозиизненадувањеНашиов е бре домакин човек, скромен, прескроменголема%20насмевка

е оти одма ко Саркози
оти не ко Борис Трајкоски на пример?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:01
pa i ne e nekoj stostavil tolku dlaboka traga za da se falime....bas so obama :-(
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:01

Да не сакаш некој како Саркозиизненадување
Нашиов е бре домакин човек, скромен, прескроменголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 00:00
@ Kejt

ма како не...имаше да се фалам низ цело маало...ама друго сум бе јас друго е Ѓоле ...јас би била во кабинетот на Обама као министерка за надворешни работи не ко претседател де

Изменето од Andjelina - 07.Февруари.2011 во 00:01

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:59
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Незнам како се снаоѓа у кујна или има некое хоби или скриен талент ама до сега не сум видел некоја посебна карактеристика за да се истакне.
Вечно несфатен и секогаш треба двапати да се искаже да го сфатиме.
И скромноста како доблест е минимална за таа титула , сепак за председател треба многу повеќе .
a koj ja poseduva, samo na toa ne mozam da se setam.....arogantnost i drskost

Гуглај
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:58

Mislam deka go potcenuvate pretsedatelot Ivanov i negovite sposobnosti.Kaj nas se cenat samo arogantni tipovi sto se pravat mnogu pametni , od stilot na Frckovski  itn , za zal...Skromnosta e najgolema doblest za eden politicar да

a tebe da ti namignese Obama, nemase da se pofalis?
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:58
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Незнам како се снаоѓа у кујна или има некое хоби или скриен талент ама до сега не сум видел некоја посебна карактеристика за да се истакне.
И скромноста како доблест е минимална за таа титула , сепак за председател треба многу повеќе .

a koj ja poseduva, samo na toa ne mozam da se setam.....arogantnost i drskost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:57

Изменето од Andjelina - 06.Февруари.2011 во 23:59

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:57
Originally posted by Македон Македон напиша:

Mislam deka go potcenuvate pretsedatelot Ivanov i negovite sposobnosti.Kaj nas se cenat samo arogantni tipovi sto se pravat mnogu pametni , od stilot na Frckovski[/IMG]

Ова е точно. Кај нас сите вредности се испревртени наопаку, па затоа и сме на овој ред дојдени.

pa uste ako ima i pura i ocila......
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:56
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:55

Mislam deka go potcenuvate pretsedatelot Ivanov i negovite sposobnosti.Kaj nas se cenat samo arogantni tipovi sto se pravat mnogu pametni , od stilot na Frckovski[/IMG]

Ова е точно. Кај нас сите вредности се испревртени наопаку, па затоа и сме на овој ред дојдени.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.