|
Библиски христијани |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas prosto prashuvam Dali biblijskite hrisijani pripadjaat na bilo kakva protestansko denominacija i dali temel na nivnoto veruvanje e biblijata....da ili ne??? Zashto samoto ime biblijski hrisijani moze da znaci mnogu raboti a toa ne objasnuva nishto e sega ako te e strav da diskutirah togash teraj so filozofiranje.... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас најпросто ти одговорив. Од тоа попросто, здравје
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako imash hrabrost da odgovris odgovri ne pametnuvaj, prosto prasanje prost odgvor ??? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одговорот ти е содржат во самиот наслов на темата
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali bibliskite hristijani se protestanska denominacija??
Dali biblijata kaj niv e temel na nivnata vera???? Molam na ednostavni odgovori???? |
|
Give me your secrets
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |