![]() |
|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Автор | |||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
XA XA !!
Mislish ?! ![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 03:45 |
|||
![]() |
|||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
||
Не си барај изговор зошо си останал таму или намерно си побегнал таму... сум работел јас 400 милји јужно од тебе и добро знам кој и што се таму македонците ... обични констракшн њоркерс и ТРОК драјверс.. а на поплето на културата - се уште волонгон шема- на чешма со плетило... а во поглед на образованието --- е тука да- тука сте најдобри-- на комјунити колеџи во страшна конк*ренција со црнци и мексиканци... Абе будали ти некој што не ве видел... А околу вашите снажни вракања во фазон ( фајф бакс ке дам во чрчон за македонија да е ол рајт) плс- не идајте... Можеме и без вас... и подобро ни е ... Пошо правите мажи останаа овде.. пошо од овде се гради и брани татковината... а не сајберски од Њуфаундленд... ве знам добро---така да не се труди ССС емигрант за да градиш на западна канада./// Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 02:17 |
|||
![]() |
|||
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
||
Neznam nekoj dali postirase al eve, spored posledniot izvestaj na ICG - crisiswatch smesteni sme vo ista grupa so pocituvanite: Zimbabve, Liban, Burma i slicno..
http://www.crisisgroup.org/home/index.cfm?id=5461&l=1 Fer i demokratski. Pu, mashala. |
|||
![]() |
|||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
||
И прашање е дали овие инциденти не се однапред добро обмислени и зошто е тоа така.Дали се одработуваат туѓи агенди и на кој тоа му користи?
|
|||
![]() |
|||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
||
За очекување беше ваквиот расплет во албанските средини.Но за тоа придонесе и меѓународната заедница.Албанците им беа миленичиња, па затоа полицијата и не можеше секогаш или скоро никогаш да интервенира таму, да апси крииминалци и банди кои хараа со пушки и митралези.Море какви криминалци.Кога располагаат со таков арсенал на оружје тоа се терористи кои кој знае за што се спремаат.Секогаш ОБСЕ требаше да набљудува за да не им кршат човековите права.
Е сега нормално е ситуацијата да избега од контрола кога ние и не ја конролираме таа територија. Сите сме заложници на Албанците и нивната политика. |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Не исти, но слични политички ставови кога станува збор за Македонија и.т.н.
Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 14:14 |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
OPA, STO TREBA OVA DA ZNACI. |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Епа очигледно е дека имаме доста заеднички работи ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 13:45 |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
MAKEDONIJA e unazadena od sopstveniot narod.NARODOT E TOJ KOJ JA UNAZADUVA SOPSTVENATA DRZAVA,nikoj drug ne e vinoven za toa.
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
А јас што пишував и во двата поста..?...но очигледно ти си тој што не разбрал! Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 13:44 |
|||
![]() |
|||
im happy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
||
А бре зошто Груевски не се справи со криминалците овие две години? Па затоа што беше во коалиција со нив! И сега нема да се спасиме од такви луѓе. И на следните избори ќе има уште повеќе жртви! Чао Македонијо!
|
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
![]() |
|||
||
Бори се да опстанеш на тоа мислев, ама очигледно е дека некој не ја разбрал пораката најдобро.... За да ја промениш власта, тоа не можеш самата да го направиш.....со спанковци наоколу тешко :) Власта не е крива, народот е крив што спие 17 години.. Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 13:00 |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
TAKA E MOIRA KRITICNOSTA E OSOBINA STO MNOGU MU FALI NA MAKEDONECOT.
I AKO BEVME KRITICNI NEMASE FACKI KOI JA SRAMNIJA MAKEDONIJA SO ZEMJATA SEUSTE DA SE VRTKAT VO POLITICKATA SCENA. I NEMASE GRADONACALNICI KOI GI DONESOJA NIVNITE OPSTINI DO PROPAST SE USTE DA SE VO NIVNITE FOTELJI I MIRNO SI GO TERAAT SVOJOT MANDAT. DODEKA NARODOT E OVCA KE IMA I ONAKVI KOI KE GO STRIZAT. |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Се читаш колку си контрадикторен? ...''Наместо да кукате, борете се''...а потоа велиш ''Значи прифати ја ситуацијата каква што е...''!!! Вакви ситуации не прифакам и никогаш нема да престанам да го критикувам она што не чини и секако ке тежнеам кон подобро! Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 12:49 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |