|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 20> |
Автор | |
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ne gi podrzuvam, naprotiv gi osuduvam. |
|
avramoskislave
Група Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој верувам дека можеби ти не си таков но не се сите такви и одговори дали поддржуваш такви луѓе а не имало и други што прават лоши работи или немало.
|
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slave,nikoj ne te brka ne svakaj naopacki.Ne sum jas nitu bilo koj faktor pa da reshava koj kade ke zivee.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин убаво одговори на прашањето само толку си го сватил одговорот. Дека ако муслиманите се против насилство нема да ги поддржат криминалците ама тие се муслимани и ги бранат, не е битно дали силувал или не важно муслиман е. Затоа велам дека нема многу прави муслимани а не дека имам нешто против муслиманите. Тој што е човек не ми е битво која вера е. |
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ti sam kaza deka ti e teshko vo TE.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А анакин е пријател бидејќи ме прима кај него а ти ако ме бркаш не си ми ни најмалку. Инаку Тетово си го сакам многу и тешко дека лесно ќе си одам од тука
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto vrska ima vera so covecnost.Aj odi spi ostavime so Slave da si pomuabetam.Gledam deka celo vreme samo provocirash.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти никој со твојот пост кажа колку ги сакаш Македонците и колку ти е до нас. Само тој филм дека ќе се преселим заради тоа се вика доџи јуче
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slave malce go tupish.Eve anakin te vika.Odi kaj nego ako nesakash da ziveesh vo TE.A ti kazav i preska se e toa vo red da se osuduvaat takvite no ne javno kako ti shto barash,moralno Slaveeeeeeeeeeeee.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин знам само што тешко дека ќе го одговори тоа некој од нив
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEMOOOOOOOOOOOOOOO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kje ti odgovoram za da bides miren i ne se zamaras mnogu zatoa so verata im e povazna od covecnosta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa preselise poubavo mozda ke ti bide.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Nikoj
Јас не реков дека Македонците и другите се цвеќиња, туку зошто Албанците ги поддржуват Албанските криминалци т.е. ги заштитуваат. Ретки се тие што ќе ги осудат скоро и да ги нема. А кај други ќе најдеш и такви што ќе осудат. |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |