![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 163> |
Автор | |||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
||
Мемоарите на една гејша
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
![]() |
|||
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
||
super kniga.
ja tihiot don ja citam
|
|||
![]() |
|||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
||
Demijan-Herman Hese
|
|||
|
|||
![]() |
|||
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
||
Invisible cities - Calvino |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
ja citam Sahara, ama nikako da mi tekne kako se vikase avtorot. epten slabo pametam iminja
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
m.m. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
||
[/QUOTE]
odlicna kniga - tapa film , ic ne go gledajte ![]() [/QUOTE] Секогаш исто се случува со филмовите...добри беа како книги и Мемоарите на една гејша и Кодот на Да Винчи ама филмовите беа никакви...
|
|||
Today is the tomorrow you worried about yesterday
|
|||
![]() |
|||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
||
odlicna kniga - tapa film , ic ne go gledajte ![]() |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
![]() |
|||
m.m. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
||
Koga ke ja procitas Norveska Suma zemi ja Sputnik Ljubov isto od Murakami e ..mene mi izgleda kako prodolzenie na norveska shuma...maskiot lik e skoro pa ist ...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
mm..Parfem ja procitav i da ti kazam dobra odluka da ne ja cepkas...odlicna e ..tolku dobro e napisana sto uste malku ti ke pocnes da cuvstvuvas miris vo nozdrite...bravo za preveduvachkata...se iznamacila zenata
|
|||
|
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
Parfem, ama ja ostaviv na stand by, bidejki sum mnogu zafatena a knigata e super jaka greota e da ja citam rascepkano po nekolku strani na vecer.....
|
|||
![]() |
|||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
||
Целестинското Пророштво - Џејмс Редфилд
|
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
zed za zivot
|
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
||
Оти? |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |