![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 163> |
Автор | |||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
coelho-11 minuti
|
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
||
Почнав да ја читам Моќта на потсвеста и можам да кажам дека книгата е прекрасна и топло ја препорачувам на сите.
|
|||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|||
![]() |
|||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
||
Harry Potter and the orfer of the Phoenix na angliski
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
lele jas tri pati ja imam pocnato knigava ama ne mozam da ja docitam....ne mi se svigja stilot.......ali vo sekoj slucaj krivo mi e poso interesna e knigata...se nadevam eden den kje ja docitam:) inaku momentalno ja citam Agonija i ekstaza - prviot del - Erving Stoun:) |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
||
You got to be f**king kidding me?! A ucitelkata so ke naprai na krajo? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
||
ja imam procitano pred okolu 2 godini, mnogu e dobra. mnogu realisticno e se opisano ja procita li veke? uceniko ke si najde mlada na krajo...... |
|||
![]() |
|||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
||
Моментално ја читам Пијанистка од Елфриде Јелинек сега засега ми се допаѓа за понатака ќе видиме.
|
|||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|||
![]() |
|||
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
||
Захир - Пауло Коелјо.. книгата можеби е добра, не велам не, ама очекував многу повеќе!! А знаете како е, кога очекуваш многу, секогаш се разочаруваш од тоа што ќе го добиеш..
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Mercstetski reformski programi
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Сега ја читам Papagajeva teorema...
Засега се чини интересна.... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
||
Mojata borba-Adolf Hitler
Toj sto ke ja procita nema da zazali... Stvarno interesna kniga
|
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
Белата долина-Симон Дракул
|
|||
![]() |
|||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
||
Изменето од beleg - 12.Септември.2007 во 23:37 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Stric Petros i Golbachova slutnja - Apostolos Doxiadis,
само што ја довршив...Прекрасна книга ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |