IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 295>
Автор
Порака Обратен редослед
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 00:37
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

не можам сега за тоа да размислувам мор, под импресии сумизненадување
ако сакаш ќе напишам приказна, ах Бранко, Бранко, сунце моје жарко љубов

па јас мислев дека веќе ја имаш напишам
сега ќе доаѓав со гумчето на потфорумон да ти ја искорегирам трошка...а и со дневникот...да те оценамбакнеж
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 00:36
не, фалане%20зборувам
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 00:35
не можам сега за тоа да размислувам мор, под импресии сумизненадување
ако сакаш ќе напишам приказна, ах Бранко, Бранко, сунце моје жарко љубов
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 00:31
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

БРАНКО!!! БРАНКО!!!!
пред мене помина, леле каков е згодееееееенннннннннн љубов

модераторке, само ако си ми го избришала постов или ако си ми го префрлила во љубовлутина

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Нема под еден услов - следната твоја приказна да биде на тема:
“како прв пат и објаснив на ќерка ми што е сексуалнозагриженост

Изменето од Анастеа - 06.Октомври.2009 во 00:36
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 16:25
Аце...ај поздрави ја сестра тигазење%20од%20смеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ace_boy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BADBOY

Регистриран: 04.Октомври.2009
Поени: 158
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ace_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:30
dobro dobro
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:27
Јас да те терам да учиш???смеење
Како што кажа, си имаш родители - тие нека си водат сметка за тебе, јас само ти укажав на грешка и како можеш да ја исправиш.намигнување
Кон врв
ace_boy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BADBOY

Регистриран: 04.Октомври.2009
Поени: 158
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ace_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:18
e dobro de inaku ne bistram politika ja toa sestra mi ja onaka samo...sestra mi samo mi dosaga da sum pisal vo nekoi temi vo politika i eve...inaku kaj doma me teraat da ucam sea uste i ti?

Изменето од ace_boy - 05.Октомври.2009 во 14:22
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:16
Originally posted by ace_boy ace_boy напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by ace_boy ace_boy напиша:

dobro mozda sum pomal ama ja svakam do nekade politikata vo Makedonija
Kako mozje da ja sakash politikata vo Makedonija, koga voopshto ja nema.............Vistinata  e taa koja ti ja kazja striko.задоволство

Abe ne kazav deka ja sakam politikata tuku deka ja svakjam...ne sum ja mnogu po politikata sestra mi e poise...ama i jas sum vmrovec toa normalno

Се пишува сФаќам, и кога би посветил повеќе внимание на училишните обврски отколку на бистрење политика по форуми сигурно ќе знаеше.намигнување

Изменето од Анастеа - 05.Октомври.2009 во 14:24
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 11:41

Германски музеј го „погрчи“ Александар Македонски

„Александар всушност бил Грк и во никој случај не може да биде предок на денешните Славо Македонци“, изјави директорот на Музејот Алфред Вицзорек.

уште еден коj пада од небетоизненадување
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 22:06
јас ќе ги повикам чарлиевите анѓели задоволство ....... и бетмен ..... и валтер го брани сараево голема%20насмевка
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 21:44
Што, до Рамбо ли дојдовме?голема%20насмевка
И? Кој прв ќе пројави интерес за него ако не е вметнат во енциклопедијата?збунетост Чиј е Рамбо, на бугарите или на албанците? Или можеби ќе реагира САД?!плазењесвиркање
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:18
дали пишува за Рамбо во енциклопедиата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:16
Originally posted by ___tanas_ ___tanas_ напиша:

Рамбо само са два ножа утепа сумати руснаци !

Утепа оти режисер му е Тед Кочеф - македонче -
http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kotcheff

задоволство

Изменето од да бе - 30.Септември.2009 во 16:17
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.