|
Владо Бучковски |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | ||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако де.
Ново лајно на ѓубриштето на историјата.
А историјата е полна со лајна и други слични биопродукти!
|
||||
Македонија - Моја Дежела
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е неможе да го судите Бучко па он најмалку седеше на чело на партијата од сите политичари јаден он не се ни нафатира доволно а го шутнаа ова ми изгледа како игра,го наместија човекот
|
||||
izaf
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
koga zborime za pliticharite treba samo da se kazhe koj povekhe ima rezultati
|
||||
iza
|
||||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добро бе деца, вас изгледа не ви се јасни некои работи?
Не може при жив кум, Срѓан Керим, Шеќеринска да биде нон стоп втора! Па и не е некој, да речиш, кум за никаде. Човекот контактите си ги врза низ цел свет. Па и претседател на собранието на ОН сака да биде! Бучковски беше детето кое требаше да се фрли во вода, само да се види каква е водата. А сега новиот бран, неокомунисти, или социјалдемократи, како што милуваат да се нарекуваат, доаѓа и веќе е на повидок цунами! Но интересно е да се знае дека кога Јани и Радмила правеа вицови за политичарите, па вклучително и за Црвенковски, ТОЈ големиот, но и луѓето околу него си се нафатираа, дали од нафта, дали од шеќер, слушам пак ќе поскапувал, дали од ... А бе од што не! И сега крив бил Бучковски, а Зоре има хотел во Бугарија! Е ај сега. Јас не сум политички ориентиран, а и да ви кажам право немам ни многу време да се бафтам со однапред исконструирани сценарија и драмички, во кои се знаат и актерите и режисерите. |
||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Неветениот љоч со македонско потекло конечно го проголта земја. Вчера беше поразен од Шеќеринска. Катастрофата наречена Бучко си замина од неговата политичка кариера заврши најверојатно за секогаш. По заминувањето на ЛјуБчо татарчето сите мислеа дека тоа е најлошиот премиер во историјата на Македонија но оваа будала ги помина сите до тогаш поместувани граници. Како и да е Владо Бучковски на вчерашната конвенција делегатите му изгласаа недоверба со 339 гласа наспроти 200. Со што уште еднаш во македонските партии се покажува правилото дека антимакедонска политика во македонија е непопуларна и лоша.
Бучковски не ја доби довербата од СДСМ08.10.2006
На лидерот на СДСМ Владо Бучковски на вчерашната конвенција делегатите му изгласаа недоверба со 339 гласа наспроти 200. Со 299 наспроти 244, недоверба беше изразена и кон Надзорниот одбор. За доверба на Централниот одбор на партијата гласале 276 делегати, наспроти 266 кои биле против. Според статутот на партијата, изгласувањето недоверба на лидерот автоматски се однесува и на другите раководни органи. СДСМ за в среда најави седница на ЦО за формирање на работна група, која во рок од 30 дена ќе го закаже конгресот на партијата. Веднаш по објавувањето на резултатите Радмила Шеќеринска изјавила дека е подготвена да се кандидира за лидер на СДСМ. Изменето од bojan81 - 08.Октомври.2006 во 13:59 |
||||
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |