|
КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Автор | |
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miroslave zasramise, uste li ce ne maltretias tuka na forumot.? Namesto da gi pomines tvoite posledni godini od zivotot vo mir i blagosostojba ti izigravas nindza zelki. Tvoite nebulozi ne vredat ni kolku hartija za vo toalet.
Anakin, uzivaj vo tvoite bujni fantazii... |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mojke , vazet salde za muslimanite ili voopsto ?
Изменето од MiroslavG8 - 31.Мај.2008 во 14:24 |
|
musliman
Нов член Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go molam na allah c.c. tije sto seve trgnati po losijot pat da ve upravet na pravijot pat!
|
|
musliman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=MiroslavG8] ama zosto otidoa amerite vo irak ? .... za borba protiv terorizmot i demokracija ..... [/QUOTE
NE SE ZA TOA OTİDENİ TUKU DA İM SLUZAT NA EVREİTE! İ ZA NAFTATA ZA SİTE SEMNİ BOGASTVA SE TAMO. NA KRATKO ZA PARİİİİİİİİİİİ! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka zivee ANAKINIZAM I ISLAMOINKUBATOR
hahahhaha dve najaki izmislici tuka na forumov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahahah pogolem idiotizam nemam procitano tuka na forumov ne da si utnal nego sekoja recenica si ja prosral hahahhahahhaha nemam namera da odgovaram samo lud covek ne se plasi od terorizam Изменето од anakin - 31.Мај.2008 во 14:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama si pomislil .....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e ova ???????????? jas ova ne sum go napisal nikogas |
|
|
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama zosto otidoa amerite vo irak ? .... za borba protiv terorizmot i demokracija .....
|
|
musliman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolki ljuge ubile. ti od kade znaes deka je od strana na muslimanite. vo islamot ako ubies eden covek na pravo kako da si gi ubil cite ljuge. no vije sto pravete vo irak.filistin. malku li ubivate nevini ljuge. |
|
musliman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=anakin]
da poveketo muslimani se teroristi. no zasto se teroristi zatoa sto se muslimani no hristijanite ne se teroristi koji ubivaat nevini ljuge. ne gledaat dali bile zeni ili deca ili stari ljuge. koga muhammed a.s ubil nekoja zena ili satri i deca. vo borba sto bile zarobeni hristijanite dali bile ubijeni ili bile pusteni. koj ke nauci deset muslimani da pisuvaat i da citaat ke bidat oslobodeni. site zarobenici primile islam. no kaj hristijanite vaka da ima ne veruvam. Изменето од musliman - 31.Мај.2008 во 13:29 |
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj rece deka i jas ne znam ? .. mozebi anakin , toj znae da podmetne takvi dezinformacii ....
|
|
musliman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=MiroslavG8]
normalno ne se potat koga odat goli pod mantilite ....... [/QUOTEsto gi znam dali odat goli pod maantilite. samo allah toa najdobro go znaet. a nesto ako ne go znaes a svedoces deka je taka. ke goris na drugijot svet. koga otisol muhammed a.s na mirac i videl eden bik golem kako izlega od eden mal kamen. saka pak da se vrati nazat no ne mozet. i go prasal mjuhammed a.s. na melekot(angelot) sto znaci ova i toj mu rekol: koga eden covek ke kaze eden zbor los saka da go povlece no ne mozet. |
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kako stoite so ubistvata ? .... na primer , so bombasi samoubijci ? ... ne mislis li deka gi boli onie koi bivaat pogodeni od takov napad ? ... na primer , nedolzni civili vo gradski prevoz ? |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |