![]() |
|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мујо и Фата, 20 години во брак, се сексаат секоја вечер. Ама, Мујо
инстистира тоа да го прават во комплетна темница. Една вечер, среде
сексот, по грешка се запалило светло и Фата гледа дека Мујо го прави тоа
со вибратор!
- Па дали си ти нормален? Откога ова го правиш свињо една, има се да ми објасниш! - Ма, лесно ќе ти објаснам јас за вибраторот него ти мене објасни ми ги децата! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
|
![]() |
|
После одредено време, на сред секс, мажот прекинува и бесно ја прашува
незаинтересираната сопруга:
-Па добро бре жено...кој ти е ку**ц денеска!!!!!! -Не сум сигурна...седми или осми, тука некаде. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Цветко целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
-Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!Ќе ме памтиш цел живот! -Марш бре таму,не сум јас ороспија! -Знам,и онака немам намера да ти плаќам! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Три видови на секс!
Куќен секс: Не сте во брак,се сексате по цела куќа во секоја просторија! Креветен секс: Во брак сте кратко време,се сексате само в спалната соба! Собен секс: Во брак сте многу години,поминувате еден покрај друг и си велите еден на друг МА ОДИ ЕБИ СЕ!!! |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Idel nekoj skopski fraer kon ezeroto Treska ...
ami da popliva malku deee... i ja prashuva zhenskata shto tuku izleguvala od vodata... -Izvini zhenska kakva e vodata????? a ona kako od pushka izvikala... -Ladna kako k*r !! na toa fraerot.... -Ooo ooo... blagodaram togash da skoknam na gz!! ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Јуни.2010 во 12:19 |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Црнец се сунча на плажа гол, му доаѓа девојче и му вика: Чичко може да си поиграм со ,,таквото,,? Може, само не оди многу далеку.
Изменето од LiDivio - 08.Јуни.2010 во 19:46 |
|
![]() |
|
Влегува човек во такси и го прашува возачот:
-Може да пушам? -Може, ако не ти смета воланот. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
"hahahaha",...ama smeshno!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ,,....shto pravi zhenska vo krevet izmegju dvajca skopski fraeri?? ??aa?? aa?aaa?? a? -Im smeta !!!..,, ![]() |
|
![]() |
|
Која е разликата помеѓу секс со докторка и секс со професорка?
Докторката после сексот вика следниот, а професорката вика ајде да повториме |
|
![]() |
|
Наставничката ги прашала децата:
- Ајде деца нека каже некој нешто чудно, ама да биде вистинито. Малиот Трпе прв се јавил: - Патлакот е тврд, а нема коски! - Срамота, ајде седи таму и нека каже некој друг нешто интересно. Пак само малиот Трпе крева рака: - Дундите се влажни, а никогаш не зарѓуваат. - Трпе прекини веќе со тие глупости, ајде некој друг да слушнам. Пак само Трпе се јавува: - Земјата е округла наставничке! - Добро округла е, па што има тука чудно? - Округла е, а луѓето се ебаваат на секое ќоше! |
|
![]() |
|
Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
-И татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше? -И синов: Не можам тато газот ме боли! |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Мажот се спремал за печалба и се разделиле кај железничка. Возот тргнал ,тој преку прозорецот извикал: -женооо да чуваш децатаa!!!!!!. жената- шоооо!!!!!!. мажот- да чуваш децатаааа!!! жената- шооооо!!!!!!!!!!!! мажот- ма оди е * и се.. жената- ааааа добро добро.. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |