![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
KIKO_ivanovski ![]() Сениор ![]() The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sony ericsson
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
![]() |
|
Morfeus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Sony Ericsson K750i. Презадоволен сум.
Сакам да го земам Sony Ericsson K850 (5 мегапикселна камера со автоматски фокус, ксенонски блиц i.т.н.) Но прво да му падне цената ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Obican.
|
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Alcatel
![]() |
|
![]() |
|
The Snow Prince ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
si trebal da stais drug so go nema na listata zoso odgovoriv neam a imam sagem
|
|
http://www.hpforums.net/
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
SAMSUNG U600
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
samsung ne znam koj broj...na shina e.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
скапана моторола
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:51 |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
nema nikade SAGEM jas imam takov!!!
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
sony ericsson p1i
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
^IVA^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
imam samsung e590 ama iskreno ili neznam da go rabotam ili neznam so e problemot.so telefonot ne mi dadojda cd imam usb kabel samo so ne raboti nikako nemozam da go povrzam so kompjuterot.Navodno se zbora deka nemal softver za toj telefon.ne mi e jasno zosto go klavat kabelot ako voopsto ne funkcionira.a za drugo super e ima kamera 3 mp i se drugo raboti kako so treba.Probav so bluetooth da slezam pesni super odi a so igrite maki macam nema sansi da slezam ni edna.Ako mozi nekoj da mi kazi so e rabotata ili kako da napram za da go povrzam dobra rabota ke svrsi
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
k750i
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |