|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било едно дете. Доаѓа дома и и вели на мајка му:
- Мамо може да си играм со другите деца? А мајката одговара: - Сине оди играј си во калта. - А тоа ке ми ја изклечи леукемијата? - прашува детето. - Не ама ке се навикнеш на земја! - одговара мајката. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стојанче возел велосипед и по некое време баба му рекла Синко, ај дај ми го малку велосипедот. Добро бабо ама ако ми кажеш каде ќе одиш Бабата рекла: Паа, синко ќе одам на гробишта. Ааа бабо тогаш не ти го давам. Зошто синко? Аууу па мене кој ке ми го врати велосипедот.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умрел човек и некој од фамилија оди во продавница да купи сандак. Влегува и го прашува продавачот: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ало ми треба дедо Перо. - Тој почина минатиот месец – одговара старица со многу изнемоштен глас. - А, што да му пренесам кога ќе го видам? |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Која е последната плоча од Тома Здравкович ?
- "таа и таа" - Не e - "Оваа" - Не e - "Нека трета" - Не - Е која е - Неговата надгробна |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За деца без рачиња, нема колачиња.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика:
-Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана... а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!.. Мажот почнува да плачи и да липа. -А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден... до крајот на животот! Мажот почнува гласно да плаче. -Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење... И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција. Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење. Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика: -Се заебавам бе, умрена е! |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си играле две деца со топка, поминала една кола и си играло само едно дете
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како си поминал Саша Матич на одмор?
-Невидено! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа таткото човекојадец дома и носи мртовечки сандак на раменици.Излегуваат децата човекојадци да го пречекаат пред куќа,кога едното рекло:-Еве го тато,пак ќе имаме конзерва за вечера!
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maliot vampir ja prasuva vampirkata mamo gladen sum taja mu vika cekaj sine kaj e 12h
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so gavolot tikvi ne se sadi
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Еееј да видиш како сум е**л вчера една. Беше врзана на пругите, ја одврзав и водев љубов со неа цееела ноќ
-А ти го пушеше? -Не бе, не можев да и ја најдам главата! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |