|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Последна изјава на црвенкоски - Државата ни е на раб од провалија ако се вратиме ние на власт ќе направиме чекор напред.
(ова не е виц ова е вистина) 2. Мамо мамо види ајкула во Вардар! - Не бе каква ајкула тоа бучко плива грбно 3. Како чука срцето на човекот? -тик так тик так... А на бранко? - туп глуп туп глуп... 4. Си вози еден возач и гледа пред него колона возила на семафор а семафорот свети зелено. И си вика сеа шо е работава? Го прашува тој пред него: -Абе што е работава? -Абе има таму на почетокот на колоната еден киднапер го киднапирал бранко и бара 100000 евра а ако не му дадеме вика дека ќе го полие со бензин и ќе го запали. -И колку дава народов? -Па околу четири-пет литри 5. сдсм ќе го премести 15 септември на 1 април за да немора да ги исполни ветувањата. 6. Кој е денот на сдсм? -ПРВИ АПРИЛ! 7. На следната седница на сдсм ќе го избришат "Не кради" од 10 заповеди 8. Бранко држи говор. Се слушаат два истрели. Телохранителите скокаат врз него и по 2 мин го фаќаат атентаторот и му викаат: -Добро бе како не го погоди ем си добар стрелец ем со таква пушка? -Абе како да го погодам кога сите околу мене ме тапкаа по рамо и ми викаа-ПОГОДИ ГО МАМЕ МУ ЕБАМ! Ајде доста е од мене сега вие сте на ред Изменето од ВАЖНА - 05.Ноември.2009 во 17:07 |
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |