|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po mene poveketo forumi se za lica so posebni potrebi i poteskotii vo komunikacijata so okolinata
|
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сеуште не сум член на КадеВечер форумот. Порано како НајтЛајф портал не ми се допаѓаа, и секогаш бегав од нивните фотографи, ама скришум ѕиркаф да видам некој/а што го/ја знам и евентуално сеир да грабнам ако не е убо излезена.
Инаку Well велиш дека на си добил 18 банови, па лесно е тоа да се пресмета, на секој форум првиот бан е два-три дена, после тоа следи недела дена бан, и на крај перманент (и овој може да истече, но во ретки случаи). Инаку јас сум форумџија веќе 7 години на скоро 10 форуми, од кои на 1 сум модератор, на 2 сум активен член и уште неколку спорадично посетувам. И НИКОГАШ, ПОВТОРУВАМ - НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ БАНИРАН. Во врска со репутацијата, Кајгана прв воведе оценувања на мислења меѓу членовите по пат на репутација. Можеби малку лошо беше подесено сето тоа на почетокот, но што е тука е. Другите форуми еден по еден почнаа да вклучуваат репутација и на нивните форуми, но на малку изменет начин (добро е кога можеш да учиш од грешките на другите). И за Крај, SexY се гледаме на третиот Кајгана роденден. Ќе правиме пак контроверзни фотографии. |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...u posledno vreme iznenadue forumot kade vecher...prosto vrie od pozitivna energija i gleam se sobiraat sekoja nedela site skoro chlenovi, sekoj den ima se poveke chenovi...neverojatna popularnost dostigna za 3-4 meseci toj forum, i najkarakterestichno e sto e 90% mlada forumska krv-taze forumzii ali vrie curi od 24-27 godini ko da gi birale, a bashka najinteresna rabota e so nema teoretski shansi nikoj da doznae nesho za adminite tamu...hahahah...inache najliberal e idividi-bash po moj vkus...sea za sea...drzi prvo mesto...
Изменето од ...Well... - 31.Јануари.2008 во 05:51 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj mi e najzabaven, ne odam po drugi oti ako se zakacham i tamu i gotovo, ke izgubam vrska so realniot zhivot.
na kajgana mnogu deca ima |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да на репутација мислев....... што знам,.... дали оти сум навикната овде ми е најдобро........ сепак,..... на кој како му одговара
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најдобар си е кајгана - затоа е и најмасовен ! Нјадобар од проста причина што е НЈасреден и нема опф топици и дружба со татарите
мислиш за репутација?? Изменето од Tattoo Beauty - 30.Јануари.2008 во 22:31 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зачленета сум на кајгана и на ова,..... 365,...... ама идивиди ми е дефинитвно најдобар,..... најсреден ми е некако....... лесно се снаоѓам...... боите не се нападни,..... а и доста е посетен........ исто овде ми се допаѓа што е цел на македонски,..... и што членовите не се оценуваат меѓусебно..... па да си имаме на ти го - дај ми го.......
идивиди рулЗЗЗЗ....... |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поз до сите кајганџии се читкаме и се гледаме на собиранка |
||
PROfessional
Нов член Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кајгана...
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJZABAVEN FORUM VO MK MISLAM DEKA E IDIVIDI
|
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овде ми е најубаво!Сега сум во моногамија со ИДИВИДИ, претходно бев во полигамија
|
||
Keti72
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskrena da bidam gi posetuvam i Kajgana i Marifet, ama za mene IDIVIDI e najdobar i se cuvstvuvam kako doma
Изменето од moira - 16.Јануари.2008 во 01:23 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne ja bi go isturil kaj tebe ama ako si dobra... ...me izbrkale pa sto ima veze toa, moz sum zasluzil de...i ja ne vikam deka sum cveke za mirisanje ... ama ljubomoraaaaaa...lelelelele mori majko besnotilaci...nema ko Ljube toae sigurno... ...e sea i moeto mislenje posho medaljata ima dve stvani i sekogash treba da se chujat dvete i vidat de koj saka...daklem...kh...kh...:) ...by the way...stvarno ima iskomleksirani administratori na toj forum sto do tolku se pa lechat kompleksi sto na vremeto ne gi pushtale na vrata po kafichite Skopski i sea lechat kopmleksi na toj svoj forum za toa izigravaat nekoja prikriena moralnost, a site znaeme ovdeka deka bash Kajgana e forumot sto ja rasipa Makedonskata mladina(od toa beganje nema - vi visi ko pechat nad glava-i prviot moment koa ke se donese zakonot za el.mediumi vo sila na akt-mozebi ke dobiete prekrshochna prijava i ke bide pobarano od vas da izvadite dozvola za mediumsko reklamiranje kao sto imat radio stanicite a koa ke ja dobiete pish*te-ete vi ja idninata, jas vi ja predvidov, posho so mene k*r igranje nema i nemalo nikad-pozdrav papaci)...i plus ima eden kup pedofili na toj forum...ali vremeto ke pokaze deka sum bil u pravo...:) ...i da imam jas dosea edno poishe od 18 bana se vkupno po forumi ama isto tolku i ponudi da se vratam tamu(nikad ne sum placel da me vratat i nam ni da go napravam toa)bashka istite manijachishta se vrtat po site forumi manje-vishe poveke od 5-6 godini...i zatoa e mozebi taka kako sto e se toa-znachi dosta lichno-imam i ja svoi grevovi priznavam poshto sum bil dosta aktiven solo i vo zivo dok bev u RM... e sea juzerite nemozat da me zaboravat i zatoa i me spominjaat ali toa poradi toa sto sum si drzel stav i ne sum popushtal, inache kako drugachie bi zarabotil tachno 18 bana...ednostavno nema tolku forumi...neka ve jade crvot i ponataka, drugarchinja. jas retko gresham poshto sum perfekcionist po priroda i mnoooogu sum napred...mnooogu pred vas...:) ...inache ako me prashuesh mene sea za sea naj top forumi se bash ovoj i kade vecer zasto ne se meshaat adminite poshto i ne se izkompleksirani...cvrc... ...gnev...???neeeeee... ..stav...daaaaaaaaaaaaa Изменето од ...Well... - 15.Јануари.2008 во 07:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |