IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Религија и хомосексуалност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Религија и хомосексуалност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516>
Автор
Порака Обратен редослед
Macedalien Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2005
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 20:41

Спротивно од те*е којшто сеуште се повикуваш на мама и тато коишто те хранат додека си го дркаш под тастатура, јас одамна се одвоив од мојата фамилија. Среќен сум што не морам да давам отчит на мама и тате за тоа кој се наоѓа во мојот кревет.

Кога конструираш живот со некој не носиш жена или маж дома за на мама и тате да им направиш задоволство оти мама и тате нема да си ја земат невеста-ти за во кревет. Ќе живее со те*е. Ама гледам дека уште им го имаш стравот и го репродуцираш нивниот модел, им полагаш некакви сметки па не сум сигурен дека би знаел што ќе правиш со жената. Да те опитам нешто : пред да ја однесиш во кревет - ќе ја дадеш на генерална проба кај тате? Ќе треба да проба дали жена ти е подобна за те*е за да го конструираш животот со нејзе? Ма ајде те молам!

И на крајот на краиштата воопшто не верувам во македонскиот концепт на фамилија : сите сте одлични како пример за фасада со трула основа. Навидум се сакате со мајки, татковци, стрини, дедовци, баби и братучеди а уствари очите си ги вадите зад грб така да филозофијата за три члена на фамилија и за што ќе кажат другите - не фала! И ја имам право на живот и немам намера да полагам сметки никому.

И се додека ти чекаш тато и мама да ти дадат парче леб додека се дркаш под тастатура, јас си го живеам животот како што ЈАС сакам а не како што НА ДРУГИТЕ ИМ ОДГОВАРА.

Не, не сме различни оти имаме различна сексуалност, драг Чорбаџија, различни сме во прекарот : ти си квази чорбаџија т.е. џаболебар додека јас чорбаџиски си го заработувам лебот и не чекам на мама и тате да ми дадат некое наследство за да си ги вадам очите со миоте браќа и сестри.  А, да, и не велам никогаш “Досадно ми е“ заради тоа што не чекам другите да ми ја направат интересна!

Кон врв
Чорбаџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Поени: 1065
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Чорбаџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 15:14
Ехееј не е ова убо... А ти на мама и тате шо ќе му донесиш дома ЗЕТ ИЛИ СНАЈА.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 15:05

Originally posted by Чорбаџија Чорбаџија напиша:

Само ќе повторам изјава на еден познаник “Шо појќе хомосексуалци - појќе слободни женски за нас“

Иди бе - те*е едвај на една ти станува, па затоа те изневерува на секој чекор.

Изменето од Macedalien
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 14:12

Кон врв
Чорбаџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Поени: 1065
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Чорбаџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 14:07
Само ќе повторам изјава на еден познаник “Шо појќе хомосексуалци - појќе слободни женски за нас“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 13:53
A нормално би сакала и од другите да слушнам мислење за ова.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 13:21

Прашање до Macedalien, дали би се венчал со маж во црква и дали потоа би посвоил дете?И како би го воспитувал тоа дете, на кого ке му рече мамо а на кого тато,дали мислиш дека тие деца би раснеле во нормална околина и дали мислиш дека е тоа нормално. Каков ке биде односот на тоа дете со другарите и дали ке биде изложено на подсмев.Дали тоа дете ако е машко ке го воспитуваш дека утре треба да се жени или мажи?

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 09:42
Прашање до Pravoslavie: Дали јадиш морска храна? Поспецифично, дали јадиш ракчиња?
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 23:25

Изменето од Macedalien
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 12:31
Originally posted by Toreador Toreador напиша:

Se nadevam deka toa ne bese sarkazam  

Inace, koj sto saka neka pravi. AKo go cenam ili mrazam nekoj samo radi toa sto bil "moderen" niso ne sum napravil. Si go fatil Gospod za jajcata ako gi mrazis lugeto okolu tebe bidejki se razlicni. Ima pederot dve race? Ima. Edna glava? Ima. Dve noze? Ima. Crvena mu e krvta? Crvena e. Pa so togas koj k*r ke go mrazam ziti se...isto izleguva deka moram da gi mrazam hendikepiranite ili gluvite ili whatever bidejki i tie se razlicni

voopsto ne e sarkazam(a sto bese toa sarkazam?)

ima edna tema na koja mozes da diskutiras jas ja otvoriv odi ako mzes na filozofija PREDRASUDI

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 07:39
Не е сарказам, верувај 
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Toreador Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 02:43

Se nadevam deka toa ne bese sarkazam  

Inace, koj sto saka neka pravi. AKo go cenam ili mrazam nekoj samo radi toa sto bil "moderen" niso ne sum napravil. Si go fatil Gospod za jajcata ako gi mrazis lugeto okolu tebe bidejki se razlicni. Ima pederot dve race? Ima. Edna glava? Ima. Dve noze? Ima. Crvena mu e krvta? Crvena e. Pa so togas koj k*r ke go mrazam ziti se...isto izleguva deka moram da gi mrazam hendikepiranite ili gluvite ili whatever bidejki i tie se razlicni

CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 14:35

Originally posted by Toreador Toreador напиша:

Aко било неприродно немало да постојат. Simple as that... е сега ако мојот Господ го прави смртен грев нешто што ме исполнува, што ме прави да се чувствуам комплетен тој не е Господ. Господ не чувстува омраза и некогаш забораваме дека неговата љубов и милост НЕМААТ граници. Тој е совршено суштество, а исто и љубовта. Бидејќи овој свет беше изграден со љубов и моите родители ме зачнаа од љубов не "заради репродуцкија" Што значи дека љубовта е совршена. А тие што мислат дека сакаат, а чувстуваат омраза кон тие што ги сакаат оние од сопствениот пол, тие не знаат што е љубов.
Da ljubovta e sovresnstvo taa e vrv na sekoe zadovolstvo i posti za da bide iskazana...kon bilo sto...kon sekoj i sesto...bez ljubo sme nikoj i nisto!

Ova sto go napisa toreador e prekrasno,moram da te pofalam

Кон врв
Toreador Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2006 во 21:55
Aко било неприродно немало да постојат. Simple as that... е сега ако мојот Господ го прави смртен грев нешто што ме исполнува, што ме прави да се чувствуам комплетен тој не е Господ. Господ не чувстува омраза и некогаш забораваме дека неговата љубов и милост НЕМААТ граници. Тој е совршено суштество, а исто и љубовта. Бидејќи овој свет беше изграден со љубов и моите родители ме зачнаа од љубов не "заради репродуцкија" Што значи дека љубовта е совршена. А тие што мислат дека сакаат, а чувстуваат омраза кон тие што ги сакаат оние од сопствениот пол, тие не знаат што е љубов.
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.