|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало зајче трчало низ шумата и викало Педериии!..Педериии!!!!!
Го сретнала лисицата и му рекла: Ти си малечко зајче и не треба да зборуваш такви вулгарни работи, сеуште имаш млеко на устата. А зајчето: Не е млеко!!!.. Не е млеко!!!Педериии!..Педериии!!!!! |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лавот забранил во шумата животните да имаат секс со мртви животни и секој што ќе биде фатен на дело-мртов е.
Еден ден зајакот нашол мртов слон и му го закачил, во тој момент се појавил лавот и зајакот во паника вели: Лаву ти се колнам жив беше, сега на к** ми умре!!!!! |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dejstvoto se odviva na nekoja granka od nekoe drvo vo Cernobil...Na granka si sedele nekolku krokodili i si se prisetuvale na minatoto...
Edniot rekol:pametis li be bratce kolku ubavo ni bese koga si bevme zeleni... Drugiot mu odgovara:da da pametam koga si bevme zeleni i si plivavme vo vodata,i si grickavme zirafcinja... A tretiot sto sedi vo gnezdo i plete na toa odgovara:abe nemojte sega takvi prazni muabeti,ajde da si odletame do onamu i da si sobereme nektar... |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две желки и оделе по пустина. И наеднаш дошле до една палма со вода. И сега ако првата испиела тогаш ќе немало вода за другата а ако втората пиела ќе немало вода за првата. А се гаделе заедно да пијат. И на првата желка и текнало да појде да земе цевки. И отишла првава по цевки и вторава ја чекала 100,150,200,250,300 години... и била жедна и почнала да пие од водата. И тогаш првата излегува од зад палмата и вели:
- ако вака правиш поарно да не тргнувам. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што носи зајакот на грб додека лета?
- Орел. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mine lisicata i go gleda zajko delka stap.Lisicata go prasuva so pravi a toj odgovara:eve delkam stap ke to teapm volkot.Mine meckata go gleda zajko kako delka stap pa go prasuva so pravi a toj odgovoril:eve delkam stap ke go tepam volkot.Meckata mu kazuva na volkot za zajko i volkot odi kaj zajakot i go prasuva so pravi a zajko odgovara:eve delkam stap i tropam gluposti
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke stavis nosorog vo frizider so tri potezi?
ke ja otvoris vratata,ke go stavis nosorogot i ke zatvoris vratata kako ke stavis zirafa vo frizider so 4 poteza ke ja otvoris vratata,ke go izvadis nosorogot,ke ja stavis zirafata i ke ja zatvoris vratata |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи зајакот тажен на шанк а пред него една кригла пиво.
Дошол дабарот да го зафркава ама он не мрднал само гледал во пивото. Дабарот на финта му го зел пивото и го испил. А зајакот на тоа вели со тажен глас : - Дденес ми е стварно лош ден, ништо не ми оди од рака. Прво пробувам со пиштол - нема к*ршуми , пробувам да се обесам - се кине јажето. Со последните пари купувам пиво и ставам отров во него и да не веруваш, ми го снема од пред нос !!! |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два петли и едниот му вика на другиот
-ај да одиме пред месара да гледаме голи кокошки. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во шумата ја осудиле кртицата на смрт и и викаат кажувај сега како сакаш да те убиеме!
-Закопајте ме жива! Се шетале две свињи и здогледале месарница и еднава и вели на другава: -еј види продавница за резервни делови! Седи мува на рогот од некој вол и иде друга и ја прашува што правиш а оваа и вели: -ќути ма,не сметај-не гледаш дека ораме!? |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
отишла мравка во кино , но пустата од филмот ни ф не видела кога слонот седнал пред неа. другиот ден смислила план и повторно отишла во кино. и таква целата радосна седнала пред слонот и му вели:
-е сеа ти да видиш како е коа некој седи пред тебе. |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си биле две крави и си праеле моабет. едната и вика на другата:
-си чула ма ти за кравјо лудило? а другата вика: -што ми е гајле јас сум авион. |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко ветеринар мора вакви да знам нели
си биле свиња и крава. кравата болна легнала ке умира и газдава викнал ветеринар. ја прегледале и ветеринарот вели-ако не стане за 3 дена кољајте. и свињата -стани мори ке те заколат....кравава не реагира оваа пак -стани мори ке те заколат утре ако не станеш и оваа пак не реагира стани мори да не станеш -ножот ти го спремат и видела кравава не видела, станала шо ке прај. и доаѓа сабајлево стопанот и гледа кравава на нозе. жив радосен вика по жена му -женоооо спремај сатарот кравата стана, да се омрсиме со свињата. П.С. одговара на мојот потпис.... Изменето од blueprayer - 09.Јули.2008 во 19:19 |
|
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja je životinja bugarima najdraža?
- zmija zašto? - leži, a ide |
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |