IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 38>
Автор
Порака Обратен редослед
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 15:54
Originally posted by аџија аџија напиша:

СФРЈ имаше и добри страни, да не се лажеме.на пример, добра страна и беше шо се распадна.

Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 15:30
СФРЈ имаше и добри страни, да не се лажеме.

на пример, добра страна и беше шо се распадна.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 15:23
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Другар..
Јас веќе напоменав дека покрај добри имало и СРАЊЕ работи..
Само немој да мислиш дека демо(н)кратијава е цвеќе за мирисање..
П.С.Ги набројав и добрите и лошите работи според мене....

Него во таа СФРЈ АТЕИСТИТЕ беа во голем број...да не си еден од тие атеисти или?? ..
Толку од мене па ти како сакаш разбери ме..
Мојот став секогаш бил исправен

Vladimir88 sekoja cest mi se dopaga kako diskutiras,ne se slozuvam sekogas so tvoite stavovi..no sepak niv gi prezentiras na iskren i sofisticiran nacin..bez navredi i omalovazuvanja..se gleda deka si dobro vospitan decko...so urbano odnesuvanje..
..kapa ti simnuvam...pozdrav среќасреќасреќасреќа
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 15:22
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

ОФФ
И немојте одма да рипате со некакви пцуења или не знам си што зошто и јас знам да пцујам ако имате нешто паметно да кажете, кажете ако не тогаш не ни се јавувате на темава....

Мислам дека оној кој не треба да пишува повеќе на темава си ти. Ниту си видел нешто ниту доживеал од таа Ју-лајно-славија. Си гледал документарци и мислиш се си научил. Браво. Ако така се учеше....
Независна до 80? Жими газов, никогаш тоа не била. Си прошетал ли ти бе баче по фабрики во тоа време да видиш? А дека америте давале (поклонувале, спонзорирале, како сакаш крсти го) тоа е повеќе од факт.

E dobro de...AKO ne znael ili zgreshil neshto TI NAUCHI GO, kako postar i popameten - a ne da go brkash.......ili vregash....dovolno e sto se POTRUDIL NESHTO DA NAUCHI, neli...za razlika od nekoi STO SAMO IGRAAT "GEJMOVI"?????намигнување

PA NA KRAJOT NA KRAISHTATA...NELI NA MLADINATA SVETOV OSTANUVA....a i veruvaj deka ponekogash I IMA i nie postarite sto OD NIV da nauchime.  намигнување  големо%20гушкање

Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 14:51
Другар..
Јас веќе напоменав дека покрај добри имало и СРАЊЕ работи..
Само немој да мислиш дека демо(н)кратијава е цвеќе за мирисање..
П.С.Ги набројав и добрите и лошите работи според мене....

Него во таа СФРЈ АТЕИСТИТЕ беа во голем број...да не си еден од тие атеисти или?? ..
Толку од мене па ти како сакаш разбери ме..
Мојот став секогаш бил исправен
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 14:47

ОФФ
И немојте одма да рипате со некакви пцуења или не знам си што зошто и јас знам да пцујам ако имате нешто паметно да кажете, кажете ако не тогаш не ни се јавувате на темава....

Мислам дека оној кој не треба да пишува повеќе на темава си ти. Ниту си видел нешто ниту доживеал од таа Ју-лајно-славија. Си гледал документарци и мислиш се си научил. Браво. Ако така се учеше....
Независна до 80? Жими газов, никогаш тоа не била. Си прошетал ли ти бе баче по фабрики во тоа време да видиш? А дека америте давале (поклонувале, спонзорирале, како сакаш крсти го) тоа е повеќе од факт.
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 14:26
Ne me chudi sto "nemozesh" da ja vidish omrazata - vprochem ISTO KAKO I PRICHINATA da "obichesh" Makedonec.  трепкање

Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 13:58
Originally posted by borec borec напиша:

Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Значи, при мен си е природно. Знаех си. Да обичаш Македонците требе да има причина Благодарско борче

ZNACHI TI IMASH NACIONALISTICHKI TRANS!!!!!  намигнување

NISHTO CHUDNO za Mongolskata rasa.  смеење

Ti go educirash TOJ ti vraka so omraza.  голема%20насмевка

Дека виде омраза
Не е верно. Любов необяснима.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 13:52

Значи, при мен си е природно. Знаех си. Да обичаш Македонците требе да има причина Благодарско борче

ZNACHI TI IMASH NACIONALISTICHKI TRANS!!!!!  намигнување

NISHTO CHUDNO za Mongolskata rasa.  смеење

Ti go educirash TOJ ti vraka so omraza.  голема%20насмевка

Изменето од borec - 12.Јануари.2008 во 13:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 13:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 13:06

Що е "transot"

Toa e koga luge koi pod dejstvo na nekoi narkotici i sl. kako kulminacionen efekt "pagaat vo trans" ili preminuvaat od realnost vo nerealnost, t.e HALUSCINIRAAT.

A isto taka ima i sluchaevi koi prirodno toa go pravat....t.e. im se sluchuva kako rezultat na nekoe psihichko ili duhovno zaboluvanje. намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 13:00
Що е "transot"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 12:50
Znachi i toj bil ljubitel na "transot"???? голема%20насмевка
Pa slusham deka i na nashiov BC mu dale da proba, za "da se odvikne" od pienjeto.  голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 12:44

Па што мислиш ти...
Па и Хилари Клинтон ...ви текнува кој и е мажот така оној што фрлаше бомби со осиромашен ураниум на Косово.....

А за Барак Обама што мислите вие......ако дојде тој на власт ќе ни се ебе мајката тотално...

Нема. Ке ви пазиме. Таман е дошло време да обявиме война на Америка. Па и нема да ни е за пръв пат.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.