![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13361337133813391340 1402> |
Автор | |
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da kazam...bravo,navistina e sposoben!
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Сакам да кажам... некој ме потсети за тулумби и ми се пријадоа
![]() |
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Sakam da kazam deka bas sum opusten
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Сакам да кажам дека денов ми е супер
![]() ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
сакам да кажам одвај чекам да дојде Нова Година
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
јеееее дојде петок
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
сакам да кажам дека сум ПРЕСРЕЌНА
![]() ![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
i onie u bardovci taka vikaat,...a,mozebi se i u pravo,...ludite ,barem poveketo se "nadvor"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
сакам да кажам дека не сум луда
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
deka ke zaspijam na stolov
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
sakam da kazam deka mi se mocka nenormalno i deka iam net u soba ama e umren nooogu...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека не требаше да окапам на форумов... Али .... Да не објаснувам си знаете....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
sakam da kazam deka utre pravam pismena matematika pa ve molam drzete mi sreka ke mi bide mn.potrebna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13361337133813391340 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |