![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13351336133713381339 1402> |
Автор | |
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ја сум станата ушѕе од 8 па ич не ми се спие...планирам да си пуштам некој филм...да се убие досадава...не ја бива вака
![]() ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Има ама малку
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека вечерва моите не се дома и можам да окапам на форум
што не сакам да се случи зашто ненормално многу ми се спие
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Sakam da kazam deka mi nedostiga Marko.....
Sekoj proklet ponedelnik...se sekavam na mrako,na taa prekrasna nasmevka,koja nikogas nema da ja zaboravam...
Bese ponedelniko koga se zapoznavme so Marko,bese nenadejno i kratko,a vo toj moment kako celata vecnost da ja imav vo svoi race,bese se tolku iskreno i cisto...Marko bese najubavoto nesto vo mojot zivot...takvo nesto retko se dozivuva,...taa ponedelnicka,ladna esenska nok,sami.....dolgo vo nokta....Nikogas nema da go zaboravam Marko,znaam deka i toj nikogas nema da me zaboravi mene....se ke bese poinaku da ziveevme vo nekoi drugi svetovi,bekoi podobro,poiskreni,poubavi....svetovi,...sega vaka trebalo da bide,taka i ke ostane...taka e podobro i za obajcaata,...ostanuvaat ubavite spomeni i ci9stata iskrenost od dlabocinata na nasite srca.....
Marko ako ova nekogas go procitas znaj deka prokleto mnogu mi nedostigas,mi nedostiga cvozduhot koj go diseve zaedno i ritamot na nasite srce edno do drugo...vo taa bevremenska dimenzija...Vrati se Markoooooooooo
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
sakam da kazam deka deneska taka nenadejno ja zapoznav Plavusa
![]() ![]() Изменето од emilija 90 - 08.Декември.2006 во 23:18 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сакам да кажам дека останав сама
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
сакам да кажам колку супер ке си поминам утре и задутре со другарките
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сакам да кажам дека сум среќна
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
sakam da kazam deka komsivkata ima novo kuchence
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сакам да кажам дека се изнервирав..
|
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam da kazam deka dosega od denov ne vidov ni d i mi e mnogu bezveza....
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da kazam deka mi e podobro i vecer izglea ke odam kaj sto se dogovarav....
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
сакам да кажам дека сега радо би исплескала едно човече и во едно изгушкала.. и ме љути и ме топи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13351336133713381339 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |