![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 138> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Погледот е некаде во бесконечноста во заливот на зелените површини,во движењето на изгубените фигури,во спректарот на боите,се губи во некои очи.Ги има многу,а сепак си осамена немаш некоја цел пред себе.
Чекориш под бледото небо кое ако го погледнеш дава надеж кое во себе крие многу тајни.Продолжуваш гледајки ги чекорите одиш некаде во далечината никој не може да ја врати насмевката на твоето прекрасно лице.Се е безнадежно,се сеќаваш на минатото премногу исплашени лица мрморења од сите страни не ги разликуваш само чекориш да ја најдеш вистината,имаш надеж и бараш некоја личност,но попусто знаеш дека се е безнадежно. Одеднаш надежда почнува да бледнее малку по малку ја снемува,но ти сеуште постоиш и понатаму чекориш во судбината препуштена на времето.Времето тече,а ти не приметуваш можеби е веќе премногу доцна тогаш во бездна и дозволи на една личност да навлезе во твојот свет и да ти ја уништи суетата,но таа личност без почит се изгуби во далечината кон која што ти сега чекориш без да знае дека е твојот лик е од другата страна на огледалото.Чувствуваш дека си зомби живееш,а сепак си мртва живееш во некоја илузија, некој свој свет,свет на хипокриза се плашиш да ја отвориш вратата на реалноста,немаш чувства и не го гледаш животот околу себе личноста што ја бараш по која чекориш кон далечината ти ја одзема волјата за живот.Потруди се да најдеш излез се изгуби во светот на нереалноста побарај спас во твоето его не дозволувај да пропаднеш во бездна. Премногу патиш,а премногу постоиш многу малку живееш за да дозволиш да те нема.Чекориш под небото,а лицето ти е влажно и небото плаче заедно со тебе ти плачеш за својот изгубен дел поради твојата личност исчезната во далечината. Небото плаче поради тебе поради тоа што без љубов ти си зомби, жевееш ,а сепак си мртва. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tvojata koj ja videl
podrug e sega zbrlaven i zbunet i sal samo toa saka sal samo na toa misli |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
еј.........остај мојата
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I sto stapa
po gaz tug se malku i sto noze da zamenat ne mozat edna kako tvojata |
|
![]() |
|
стоногалка
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti vikam ja
sedni si odi da me znaese nemase da nasednese i zatoa ti pazi nesto sto ne go znaes da te nalazi |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da napolni oci,
da napolni dusa duri do gusa |
|
![]() |
|
а колкаво е
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zivotot od agol drug
ke go vidi so dimenzii novi i deka nisto ne e tolkavo kolkavo bidnalo togas |
|
![]() |
|
не зезај што
|
|
|
|
![]() |
|
A dali nekoj znae,
dali nekoj svaka, sto i praam na taa sto da me zaebava saka, sto se cacka, sto ja cesa i na kraj se ke izmesa. |
|
![]() |
|
јок
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |